Nagu kõik foorumlased on ilmselt märganud ei ole meil sel aastal kedagi, kes arvestaks rallivõluri punkte kokku. Seega otsime vabatahtlikku, kes sellega tegeleda sooviks.
>
0
Viimati muutis Jaanus, 10 Jaan 2009, 15:57, muudetud 2 korda kokku.
Võin enda peale võtta nii Rallivõluri, kui ka Kaval-Antsu jms ennustustulemuste liitmise-lahutamise. Tulemused saan vormistada Exceli tabelis kuid kohta kuhu neid üles laadida mul pole.
Mask kirjutas:Ma exelit ei saa vaadata, keegi siia copy-pasteda ei viitsi?
aga äkki oles sul võimalus omale OpenOffice.org alla laadida! See avab kõik officiga tehtud failid ja on vabarana täitsa saadaval! mina leidsin selle vabavara.net alt! nii oleks tiba lihtsam!
Mask kirjutas:Ma exelit ei saa vaadata, keegi siia copy-pasteda ei viitsi?
aga äkki oles sul võimalus omale OpenOffice.org alla laadida! See avab kõik officiga tehtud failid ja on vabarana täitsa saadaval! mina leidsin selle vabavara.net alt! nii oleks tiba lihtsam!
Tänud Svaanile kiire tegutsemise eest
Oleksin küll veel tänulikum, kui minu ennustuses oleksid minu ennustatud inimesed ja ka punktid vastavalt nendele
uhtikas kirjutas:Tänud Svaanile kiire tegutsemise eest
Oleksin küll veel tänulikum, kui minu ennustuses oleksid minu ennustatud inimesed ja ka punktid vastavalt nendele
Sorry, olin sinu ennustusse pannud Haani ennustuse ning viimase oma üldse välja jätnud. Parandan ära.