III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Krusa ma tean jah et sa kell viis hommiku treenid. Olen isegi seda proovinud peo pealt tulles aga tõsi ta on, et alkohol viib viimasegi sõiduoskuse.Krusa kirjutas:Ma testin igal vabal hetkel, nt.eile kell 5 hommikul![]()
Burns, kui võimalik, siis olen platsis.
Alk, teil on kole väikesed mäed seal kandis või siis ajataju kadunud?
Millegiprast on mul tunne, et Spangis saame paduvihma
Kui Sepangis vihmane siis see kvalifikatsioon mängib ikka suurt rolli. Teise taga sõita on nähtavus pea olematu.
Diagnoos- Rallisõltlane
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

"F1 sõidu näpunäited / F1 driving tips" kleeps on vahepeal täienenud. Stardis pusijatele on seal üks hea soovitus
Kõik see teema on pikk, aga õpetlik. Kõik kes tunnevad end rajal pisut ebakndlalt ja ei saa päris täpselt aru mis toimub, siis võtke mõni hetk ja mõelge asjad enda jaoks läbi.
Täna stardib 50% pilootidest boardcam-ga, et ei juhtuks seda mis möödunud nädalal.
Kõigile vihma krae vahele ja näeme õhtul Malaisias
Täna stardib 50% pilootidest boardcam-ga, et ei juhtuks seda mis möödunud nädalal.
Kõigile vihma krae vahele ja näeme õhtul Malaisias
Viimati muutis Krusa, 20 Veebr 2008, 17:50, muudetud 1 kord kokku.

Rallifoorum 24/7

Kuidas see autode jagamine siis välja näeb. Kui näiteks Adi nne tuppa jõuab, siis järelikult ma Renooga sõita ei saa! Aga ega ju vahet pole ka, millega rajal ollaKrusa kirjutas:Tänaseks, Sepang-i GP-ks, on antud eriluba tuba vahetada järmistele sõitjatele: Erkkis, Adi, Erry ja Heix. Neile ei kehti reegel p.2 ja sellega kaasnevad tagajärjed.
Diagnoos- Rallisõltlane

Sepang läbi!
Rihost on lausa kahju- Stardi sirge lõpus lajatas keegi mulle tagant sisse ja tänu sellele lendasin ma Rihole otsa ja välja ta rajalt lendaski. Mina pääsesin õnneks "kollase" esitiivaga. Järgmises kurvis sõitsin ma Treigile sisse ja ei teagi mis valemiga, vahe oli nii kahe meetri jagu sees. Aga Riho tegi ikkagi hea sõidu ja suutis teisele kohale tulla. Ma tõesti loodan, et sul Austraalias rohkem õnne on.
Mis puudutab Ludoo käitumist siis sellest vennast ei saa üldse aru. Lahkus pärast paari ringi mängust, tuli enne lõppu tagasi ja läks jälle minema. Reeglitest ei tea ta vist midagi.
Rihost on lausa kahju- Stardi sirge lõpus lajatas keegi mulle tagant sisse ja tänu sellele lendasin ma Rihole otsa ja välja ta rajalt lendaski. Mina pääsesin õnneks "kollase" esitiivaga. Järgmises kurvis sõitsin ma Treigile sisse ja ei teagi mis valemiga, vahe oli nii kahe meetri jagu sees. Aga Riho tegi ikkagi hea sõidu ja suutis teisele kohale tulla. Ma tõesti loodan, et sul Austraalias rohkem õnne on.
Mis puudutab Ludoo käitumist siis sellest vennast ei saa üldse aru. Lahkus pärast paari ringi mängust, tuli enne lõppu tagasi ja läks jälle minema. Reeglitest ei tea ta vist midagi.
Diagnoos- Rallisõltlane