tänase päeva ebaõnnestumised on küll kibedad, kuid tuleviku võidud on seda magusamadtopsu kirjutas:ongi päev rikutud. Niipalju siis ralli jälgimisest.
III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

kogemuse saamine teisel ja kolmandal päeval vist kõige olulisem...Tux kirjutas:Ei tea jah, päeva alguses katkestamisega saab ta ikka päris palju minuteid ajale juurde...marko1509 kirjutas:äkki saab ta ikka homme tagasi rajale?
siin võib ju veel palju juhtuda, kokkuvõttes võib ikka suht hea koha saada:)
aga jah jama lugu ikka küll:(
Rallifoorum 24/7

---

postimees on Rauami jwrc'sse sõitma pannud: http://sport.postimees.ee/?id=17124
IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Äitahh mõnitamastKarmen kirjutas:Homme jätkab suht kindlasti. Kahjuks ei ole mul dokumente ega muid allikaid ette näidata selle tõestuseks.
Said ikka ära öelda
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

No aga tegelikult ka, ei olnud vajadust ju räusata alguses. Siin on ju suht usaldusväärne seltskond. Usalda omasidKolin kirjutas:Äitahh mõnitamastKarmen kirjutas:Homme jätkab suht kindlasti. Kahjuks ei ole mul dokumente ega muid allikaid ette näidata selle tõestuseks.![]()
Said ikka ära öeldaNüüd vist oleme tasa ja saame rahulikult edasi mina
IV järgu kommentaator

Ma ei räusanud ju. Tahtsin ainult allikat teada, et kustkohast info pärineb.cali kirjutas:No aga tegelikult ka, ei olnud vajadust ju räusata alguses. Siin on ju suht usaldusväärne seltskond. Usalda omasidKolin kirjutas:Äitahh mõnitamastKarmen kirjutas:Homme jätkab suht kindlasti. Kahjuks ei ole mul dokumente ega muid allikaid ette näidata selle tõestuseks.![]()
kui see on räuskamine siis ma ei tea.
Man and machine against mother nature!!!

I järgu kommentaator

Kukkus kehvasti välja siis osade silmis. Pole probleemi, oleme sõbrad edasiKolin kirjutas:Ma ei räusanud ju. Tahtsin ainult allikat teada, et kustkohast info pärineb.cali kirjutas:No aga tegelikult ka, ei olnud vajadust ju räusata alguses. Siin on ju suht usaldusväärne seltskond. Usalda omasidKolin kirjutas: Äitahh mõnitamast![]()
kui see on räuskamine siis ma ei tea.
IV järgu kommentaator