Milor kirjutas:

Kuhu me jõudnud oleme või kuhu teel? Tule taevas appi!
Tunnistan ausalt, et olin, olen ja ka jään MM`i fänniks. Sarnaselt Alkile ja teistele fännidele, kellel ei ole kadunud veel lootus, et ehk kuidagi ja ikkagi saame oma lemmikut kihutamas näha, jään ootama ja otsima kas või kõige pisemat vihjet Markko kohta. Vihjet mis tooks silmisse teatava elevuse ja hinge ärevuse.
Kui sellistel teemadel ei tohiks isegi Rallifoorumis enam suhelda, siis ... kus veel?
No see postitus oligi ju mõeldud selleks et aru saada kui jabur on idee mitte sellest rääkida ja vastus Kolini avaldusele: Laske mehel elada ja ärge trampige seljas.
Tegemist on äriga ja olen kindel et M tahab et temast räägitakse ja kirjutatakse. Mõtle nüüd ise, kui keegi temast ei räägi, ei spekuleeri....??
Loomulikult olen ise alati tema poolt olnud, ka siis kui ta ajakirjanikele ninanipsu tegi jne... pingeline elu karussellil ja muud juhtumised, see pole üldsegi mitte lihtne. Toetan igat tema otsust, ükskõik kas otsustab sõita või mitte. See juba hea, et subaruga koostööd teeb ja teste sõidab. väga hea meel sellepärast, et mees saab teha mida tahab.