Rallifoorum 24/7

"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

........
Viimati muutis Inka, 11 Mär 2019, 16:38, muudetud 1 kord kokku.

I järgu kommentaator

Tuleb kiita... seal trampas pandi see aasta ikka v2ga uljalt. Kui kaks aastat tagasi samas kohas olin, siis ei olnud kellelgi v2ga raskusi sirgelt hoidmisega, aga nyyd oli lappamist kui palju. Ei tea kas konkurents nii karm, et peab rohkem peal hoidma v6i on keegi vaikselt salaja kyngast suuremaks ehitanud. Igatahes hea video oli. Eriti meeldis see klemm ylikonnaga
Peale rallit hea otse baari minna vist... pyhid tolmu maha ja v6tad klaasi ette.

Rääkisin Raineriga ja ta ütles,et kruus oli ära vajunud kuskile(:D) ja asfalti äär viskas ootamatult.
III järgu kommentaator

No mulle r22kis eile sama juttu, et kruus oli r66passe s6idetud ja asfaldi 22rest viskas p2ris karmilt. Ta ytles, et tal olid kah seal ikka k2ed t66d t2is olnud.Märtinfänn kirjutas:Rääkisin Raineriga ja ta ütles,et kruus oli ära vajunud kuskile(:D) ja asfalti äär viskas ootamatult.

Seda oli näha kah! Enamusel olid käed tööd täis ja nii mõnelgi läks seal ikka väga õnnelikult!johunn kirjutas:No mulle r22kis eile sama juttu, et kruus oli r66passe s6idetud ja asfaldi 22rest viskas p2ris karmilt. Ta ytles, et tal olid kah seal ikka k2ed t66d t2is olnud.Märtinfänn kirjutas:Rääkisin Raineriga ja ta ütles,et kruus oli ära vajunud kuskile(:D) ja asfalti äär viskas ootamatult.

Grossil jäi nibin nabin post maha võtmata ja Uusi poolt hea autovalitsemine 
algaja kommentaator

Mõned pildid http://www.rallyact.com
Jari-Matti Latvala
Ford Fiesta RS WRC