Rallifoorum 24/7

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Lõpuks sain Evoga netti.
Tundub, et elion on midagi portidega või krt teab millega vahepeal jantinud. Ruuterile tuleb teha reset (asub ruuteri taga väikese augu sees, ligi saab tikuga ja hoida nuppu all kuni kõik tuled korraga süttivad, lähevad punaseks vmt.). Kui reset tehtud, siis teete arvutiga uue konfi + PS3-le uus connection seadistus ja kõik peaks sujuma, mul vähemalt sujus. Kui kellegil jama, siis andke märku.
UUS HOOAEG 2008-2009!!!
Viimasel kokkutulekul sai pikalt ja laialt arutatud, isegi väljamaalaste abi kasutatud millest suurt abi ei olnud välja arvatud see, et üks soomlane istus mu matkatooli puruks.
Uus hooaeg tuleb EVOLVED-ga. Kõigepealt septembrist JWRC ja uuest aastast WRC hooaeg. Ühesõnaga teeme veel ühe täisringi. Registreerimise teade tuleb varsti.
RFCO org.
Heix & Krusa
Tundub, et elion on midagi portidega või krt teab millega vahepeal jantinud. Ruuterile tuleb teha reset (asub ruuteri taga väikese augu sees, ligi saab tikuga ja hoida nuppu all kuni kõik tuled korraga süttivad, lähevad punaseks vmt.). Kui reset tehtud, siis teete arvutiga uue konfi + PS3-le uus connection seadistus ja kõik peaks sujuma, mul vähemalt sujus. Kui kellegil jama, siis andke märku.
UUS HOOAEG 2008-2009!!!
Viimasel kokkutulekul sai pikalt ja laialt arutatud, isegi väljamaalaste abi kasutatud millest suurt abi ei olnud välja arvatud see, et üks soomlane istus mu matkatooli puruks.
Uus hooaeg tuleb EVOLVED-ga. Kõigepealt septembrist JWRC ja uuest aastast WRC hooaeg. Ühesõnaga teeme veel ühe täisringi. Registreerimise teade tuleb varsti.
RFCO org.
Heix & Krusa
Diagnoos: rallisõltlane

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Minu ja Taadu soovitused:Krusa kirjutas:Kas on paremaid mōtteid?
Kolmapäeviti on jalkpalli MM-d ja tihti peetakse ka teisi võistlusi ning see kindlasti peletab eemale mõningaid kodu- ja välissõitjaid.
Seega pakuks välja teisipäeva.
Kolmapäeviti ja vahest ka neljapäeviti on sportlikud üritused.
N.vahetust ei tasuks segada ja nädala lõppu pole samuti mõttet asja jätta.
NB! Meie poolest võib vabalt jääda ka kolmapäev. Lihtsalt, kuna küsimus tõstatati ülses, siis pakkusime mingid varjandid.
To Kiila: Keegi ei tee trenni.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.