Täpselt samad sõnad ka minu poolt !Burns kirjutas:Radade tundmisega ei tohiks küll kellegi probleeme ollaNeed võib ju kinni silmi läbi sõita
Aga igaljuhul edu teile, kes sõidavad. Ise ma tõesti selle mänguga enam ei viitsi aga "never say never"
![]()
III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Aga rega ennast hooajale varusõitjana. Kui tuleb tahtmine JWRC pininat kuulda, siis saad osa võtta, ning kui tahtmist pole ei saa Teami pealik sulle ka näpuga näidata.Burns kirjutas:Radade tundmisega ei tohiks küll kellegi probleeme ollaNeed võib ju kinni silmi läbi sõita
Aga igaljuhul edu teile, kes sõidavad. Ise ma tõesti selle mänguga enam ei viitsi aga "never say never"
![]()
Juhul kui korraldajad võimaldavad sellist seisust.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.

Noh nii isegi võiks aga mida korraldajad arvavad?Milor kirjutas:Aga rega ennast hooajale varusõitjana. Kui tuleb tahtmine JWRC pininat kuulda, siis saad osa võtta, ning kui tahtmist pole ei saa Teami pealik sulle ka näpuga näidata.Burns kirjutas:Radade tundmisega ei tohiks küll kellegi probleeme ollaNeed võib ju kinni silmi läbi sõita
![]()
Juhul kui korraldajad võimaldavad sellist seisust.
Diagnoos- Rallisõltlane
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Asjalood on siis nüüd nii, et EU kaptenile on kinnas visatud. Vaatame mis sealt vastatakse. Plaan selline, et peale JWRC hooaega teeme maavõistluse junnudega ja peale WRC hooaega klaarime arved lõplikult, et emb kumb WRC-s peale jääb. Seal meil seis 1-1. Loodan, et EE sõitjad leiavad veel niipalju motivatsiooni 

Ta hakkas mängima küll aga teema oli selles, et PS3 nõudis mingit mälukaarti, et salvestada. Kusjuures, kui meil see eelmine maavõistlus oli siis sain ma profiili teha aga nüüd mitte. Keegi teab mis teema sellega on?Krusa kirjutas:Burns, mu mäletamist mööda ei hakanud Sul Evo plaat isegi mängima
Diagnoos- Rallisõltlane
III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Moderaator