I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Vaatasin et kokkuvõttes polnud mul uusmerema punkte kirjas. Vist on kahesilmavahele jäänud?
Minupoolse ennustuse link-> viewtopic.php?t=3879&postdays=0&postorder=asc&start=40
Minupoolse ennustuse link-> viewtopic.php?t=3879&postdays=0&postorder=asc&start=40
II järgu kommentaator

Täiesti nõus.Suurkala kirjutas:Vaatasin et kokkuvõttes polnud mul uusmerema punkte kirjas. Vist on kahesilmavahele jäänud?
Parandasin ära.
III järgu kommentaator

"till kartulis" expert
näh, 3ndaks olen langenud. Jens päris hea tõusu teinud.
2 etappi lõpuni...
31 Oktoober-02 November Jaapan
05-07 Detsember Wales
2 etappi lõpuni...
31 Oktoober-02 November Jaapan
05-07 Detsember Wales
I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Moderaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Üks küsimus: kui näiteks kaks ennustajat on kogunud hooaja lõpuks võrdselt punkte,siis kas " Hooaja rallivõluri" tiitel läheb jagamisele või tulevad mängu mingid muud nüansid,et siiski see üks ja ainus välja selgitada?
( sorry,kui vastus peitub Rallivõluri reglemendis ja mulle ei hakanud silma)
PS.Leidsin alapunktid üles ja kahjuks vist mina oma nime alla neid kenasi topsikesi ei saa.Palju õnne jens
( sorry,kui vastus peitub Rallivõluri reglemendis ja mulle ei hakanud silma)
PS.Leidsin alapunktid üles ja kahjuks vist mina oma nime alla neid kenasi topsikesi ei saa.Palju õnne jens
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Tegelikult olen oma kohaga niikui nii rahul, aga mitmendaks täpselt jäin tahaks teada. uudishimu ei lase magada.chilu kirjutas:Arvad et teeks nagu uue võistluse äkki saab oma kohta veel üldtabelis tõstaaix kirjutas:Mis tegijad arvavad, kas selle aastanumbri sees saab veel tulemusi näha?
Muidu hakkab ennem uus hooaeg pihta.
Hooaja Rallivõlur