noh...ee minu poole võib ( sarnaselt Strike'ga) alati pöörduda tumeda rummiga...noh oli just plaan et teen sellel nädalal kõvasti trenni ja võidan järgmise etapi äratreik kirjutas:Tal on veel vaja 5 võitu, et Strike 23-e rallivõiduni jõudaalk kirjutas:Mis on suure Riho eesmärk?Kõik etapid ära võita või?, see tähendaks see hooaeg kõik ülejäänud rallid võita.
I järgu kommentaator

Maineka nimega sõitja
Rallifoorum 24/7

paneks ka ühe liitri tumedat juurde ja lööks kampaalk kirjutas:noh...ee minu poole võib ( sarnaselt Strike'ga) alati pöörduda tumeda rummiga...noh oli just plaan et teen sellel nädalal kõvasti trenni ja võidan järgmise etapi äratreik kirjutas:Tal on veel vaja 5 võitu, et Strike 23-e rallivõiduni jõudaalk kirjutas:Mis on suure Riho eesmärk?Kõik etapid ära võita või?, see tähendaks see hooaeg kõik ülejäänud rallid võita.
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Krusa kirjutas:Treikiga on meil iiiiiirmus pauk vahele pandud. Treik lubas näidata kuidas UK ralli sõidetakse kiirelt ja eksimuseta kaks korda jutti läbi. Ütsin, et tahan seda näha ja ta lubas ka täna õhtu näidata.
Oli nüüd siis vaja seda suure kella külge panna, ennem kui selle kirja panid oleksid ikka võinud mõelda kellega Sa täna õhtu lubasid ratastega mõned ringid linnas teha
Ps. Paluksin defineerida sõna - kiiresi, millised ajad oleksid kiired, see mis mulle on kiire võib Teile aeglane olla.
Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Moderaator

Diagnoos: rallisõltlane