Frank kirjutas:Kuigi video tundus vinge olevat, ei julge mina osta veel ühte Dirti, sest esimene oli ikka räige pettumus.
Esimesed kaks nädalat sai täitsa offlines oldud ja eelviimase Tier'ini sai sõidetud ilma igasuguse kaardilugejata - jah, sama jama, mis oli schalkel - mängu enda viga, mille parandas patch ära.
Kui lõpuks sai ka kaardilugeja sõitja kõrvale, siis oli peavalu rohkem kui ilma temata. Asi on arvatavasti ainult minus, kuid Codemastersi koostatud legend lihtsalt ei sobinud mulle. Teinekord oli kõrv märgitud kiiremaks kui mina arvasin ja oli ka vastupidiseid juhtumeid. Kuigi Pastrana ja Block on uued tegijad Codemastersi jaoks, oleks võinud legend olla ikkagi Gristi loetud.
Kuna mäng oli arvuti oma, siis sai sõidetud nii klaveri kui ka rooliga. Rooliga sõites sellist realistlikku tunnetust ei olnudki ja kolmanda nädala lõpus sai mäng maha võetud ning Burnsi edasi kihutatud.
Mina liigitaks Dirti reaalsuse CMR3ga ühte ja samasse auku, sest need on kaks mängu, mis on elamuse poolest täielikuks pettumuseks osutunud.
Nõustun sinuga, reaalsusest on mäng VÄGA suure kaarega mööda hiilinud. Auto käitub täiesti ebaloomulikult ja ei oma reaalsusega mingit kontkakti. Ka mina sõitsin ilma kaardilugejata, sõber kisendas minimapi vaadates kõrval

Nii kurb kui see ka poleks pidin ka mina kõvasti pettuma selles mängus.
ÄKKI suudetakse Dirt2 vähe tõetruum teha...