Diagnoos: rallisõltlane

Vat minust kah asja ei saa.Kui ikka ise juba pulkadetaga oled olnud siis enam kõrvale ei kipu.Korra käisin kõrval,lugemine tahtis sootuks ununeda oleks niisama aknast väljavaadanud kuda puud möödavuhusevad ja kruusa lendab ja juhti õpetanud.Aga kogemus oli päris huvitav.Vahemaad ei mängi siin munumeelest niisuurt rolli,Eesti ju suht väike ikkagi ja endalgi Co Driver mandripealt.
Aga andke tuld ,noored ja andekad on ju alati teretulnud.
Aga andke tuld ,noored ja andekad on ju alati teretulnud.

III järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

---

algaja kommentaator

---

algaja kommentaator

Nalja ei ole jah plaanis teha. Mõte on vaiksele küpsenud, aga kas see ka teoks saab näitab aeg. Mis see kaardilugeja koht rahaliselt välja viib on siiani teadmata mulle? Muidugi on võimalus kaardilugejaks olla rahvarallil ja ehk algatuseks õigegi. Kindlasti soodsamalt saaks vast. Aga tahaks ikka päris rallisse ja võimalikult korralikul tasemel seda asja tegema hakata. Esmalt muidugi vaja õppida. Aga usun, et keegi pole sündind kohe kaardilugejaks.
---

algaja kommentaator

Ma isegi ei tea, miks just kaardilugejaks. Ei saa juht olla?? Load on. Kogemusi pole kummalgi toolil seni, aga kuidagi ei kipu ka juhiks. Eks neid juhiks kippujaid ole niigi, aga mulle tundub hingelähedasem olevat kaardilugeja koht. Kahjuks tundub, et see pool ekipaažist on kuidagi tänamatult tahaplaanile jäänud. Tegelikult sõltub selle mehe või naise tööst vägagi palju nii palju kui mul ettekujutust. Tegu ei ole ju vaid kiiruskatsel raja lugemisegaja enne võistlust selle ühisest kirjapanemisest, aga ka katsete vahel peab asi kontrolli all olema. See juba suuresti kaardilugeja töö. Kui ma asjast seni õieti arusaanud.
---

algaja kommentaator