Vaata seda:Lithium kirjutas:Mul näitab esiviisikut, Sordot seal pole...Kuigi peaks..
http://www.vysledky-rally.cz/vysledky/?id=13
Vaata seda:Lithium kirjutas:Mul näitab esiviisikut, Sordot seal pole...Kuigi peaks..

Viimati muutis svs89, 12 Veebr 2010, 11:21, muudetud 1 kord kokku.

Kimi sõidab esimest WRC rallit, Wilson sõidab juba mitu hooaega. Viimasel katsel edestas Wilson Kimit 0.7 sekundiga ehk siis pole võimatu, et mõnel katsel on vastupidi seis.Kristop kirjutas:Minu arust ei tohiks sellega probleemi tekkida kui muidugi puudelangetamiseks ei läheVWman kirjutas:huvitav, kas Kimi suudab , Wilsonist , päeva edenedes kiiremaks saada ?

Samas ei saa kuidagi pahaks ka panna. Väga mõnus hobi minu arvates. Sõidaks ise ka kui võimalus oleks.MKD kirjutas:Kimi sõidab esimest WRC rallit, Wilson sõidab juba mitu hooaega. Viimasel katsel edestas Wilson Kimit 0.7 sekundiga ehk siis pole võimatu, et mõnel katsel on vastupidi seis.Kristop kirjutas:Minu arust ei tohiks sellega probleemi tekkida kui muidugi puudelangetamiseks ei läheVWman kirjutas:huvitav, kas Kimi suudab , Wilsonist , päeva edenedes kiiremaks saada ?
Eile õhtuses ralli eelõhtu saates rääkis Wilson, et iga aasta on toimunud areng - no loomulikult on, kui sõitjaid / tiime jääb vähemaks ning kohad "kukuvad" sülle. Sry aga ma ei arva sellest vennast suurt midagi.

Viimati muutis svs89, 12 Veebr 2010, 11:56, muudetud 4 korda kokku.