I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

hmmzar kirjutas:Formula force ex on suht ***** rool ikka. Alates formula force GP-st hakkavad roolid. Üldiselt ennem koguge raha ja ostke korralik rool, kui mingi juust ja siis avastate, et oh ikka ei kõlba kusagile.
Loomulikult ei saa see g25 vastu, aga kui midagi odava raha eest vaja, siis on küll parim valik. Ise olen ära saanud sõita, ja ei pea enda aegu väga halbadeks

Mida te trushmasterist arvate? või kuidas oleks Logitech Formula
Trushmasteri pilt http://media.okidoker.com/data01/c/1/4/ ... 1963_2.jpg
Trushmasteri pilt http://media.okidoker.com/data01/c/1/4/ ... 1963_2.jpg
Rallime Mönuga !
III järgu kommentaator

Tere,
minul järgmine mure. Kui soovin alustada online tournamenti,siis ütleb,et mul puudu mingi physics 1.02 file. Erinevad väljaanded soovitavad selle veateate puhul kasutada originaal physics faili. Kuidas aga sellisel juhul kasutada näiteks s2000 või n rühma autot, kui ma pean phyzicsi originaali tagasi panema?
Teine küsimus oleks,et mida tähendab online tournamendis wrong license?
minul järgmine mure. Kui soovin alustada online tournamenti,siis ütleb,et mul puudu mingi physics 1.02 file. Erinevad väljaanded soovitavad selle veateate puhul kasutada originaal physics faili. Kuidas aga sellisel juhul kasutada näiteks s2000 või n rühma autot, kui ma pean phyzicsi originaali tagasi panema?
Teine küsimus oleks,et mida tähendab online tournamendis wrong license?
Rallifoorum 24/7

wrong license tähendab et sul ei ole litsentsi sellel sõidul sõita või noh mõned liigad nagu WRC-LV ei kasuta prooli suvaliste eemale hoidmiseks vaid litsentsi.
sinu esimisele küsimusele vastaks nii et lae plugin maha, tõmba patch 1.02, lase peale ja installi uuesti pluginn.
sinu esimisele küsimusele vastaks nii et lae plugin maha, tõmba patch 1.02, lase peale ja installi uuesti pluginn.
III järgu kommentaator

tegin sinu kirjeldatud juhiste järgi asjad ära ja sain online tournamendi tööle. Aga kui oma arvuti sõita,siis on mul erinevad masinad, S2000, Gr N, WRC. Online tournament laseb mul valida vaid veel muutmata originaal WRC masinaid, või ütleb,et mul ei ole sobivat masinat installeeritud. Olgugi,et valid näiteks N rühma sõidu.
kuidas sellega toimida?
kuidas sellega toimida?
Rallifoorum 24/7

kas sa tõmbad autod tsehhi lehelt ikka?

Tõmba kõik autod ja füüsikad siit lehelt: http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=rbrmods
Siis lähevad kindlasti tööle. Ja väga tähtis on, et sa instaleeriksid physicsid!!!
Siis lähevad kindlasti tööle. Ja väga tähtis on, et sa instaleeriksid physicsid!!!

Rallifoorum 24/7

eed rajad on Hardek, hardek2, lipkatov, lipkatov2 , PTD rallisprint, siis veel kolm tsehhi katset ja siis ümberpõõratud rajad.

Rallifoorum 24/7

Hardekeid ja lipkatove saab ainult onlines sõita. kaks teist katset on veel mis ainult pluginnas aga nende nimesi ei mäleta.
Jari-Matti Latvala
Ford Fiesta RS WRC