ma ei oleks selles nii kindel, elame näeme.. uus meremaa ralli näitas minuarust ilmekalt, et enne kui finishi joon ei ole ületatud, on kõik veel lahtine... tegu on siiski tehnikaspordiga..AS kirjutas:Huvitav on see, et Ogier üldse nii kõrgel kohal sõidabLithium kirjutas:Sa said valesti aru. Ma olen nende poolt kes on taga pool ning üritavad ette poole pürgida. On mida vaadata.AS kirjutas:Kulla mees, sa oled päev otsa segast pannud! Kelle poolt sina siis oled, nende kes matsu panevad ve??? Tõisine rallihuviline küll siis jah!Aga kui Oikeer tuleb katselt 15 sekise eduga teiste ees.. siis mis siin ikka huvitavat on.
![]()
Oleks, et ta ka selle ralli võidaks, siis oleksin veel rõõmsam aga paraku seda ei juhtu ja Loeb võtab oma!
I järgu kommentaator

Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!
Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

tegelt seda ei tea veel, eks ma usun, et talle on see võimalus nüüd antud...muidugi jah, uus-meremaal oli kõige lähedam see võit ikka, aga Loeb oli ka vähem segamas...AS kirjutas:Huvitav on see, et Ogier üldse nii kõrgel kohal sõidabLithium kirjutas:Sa said valesti aru. Ma olen nende poolt kes on taga pool ning üritavad ette poole pürgida. On mida vaadata.AS kirjutas:Kulla mees, sa oled päev otsa segast pannud! Kelle poolt sina siis oled, nende kes matsu panevad ve??? Tõisine rallihuviline küll siis jah!Aga kui Oikeer tuleb katselt 15 sekise eduga teiste ees.. siis mis siin ikka huvitavat on.
![]()
Oleks, et ta ka selle ralli võidaks, siis oleksin veel rõõmsam aga paraku seda ei juhtu ja Loeb võtab oma!
Aga ma usun, et see aasta lubatakse Ogierilt üks ralli kinni panna...

Keegi teab mis järjestuses homme rajale minnakse? Nii nagu täna lõpetavad, et Tänak oleks hetke seisuga siis 20. auto rajal?
Rallifoorum 24/7

Jälle splitid peale Araujot ei tööta?
Rallifoorum 24/7

1splitt on ju Otil olemas +0.1 Arajuhole
Viimati muutis Rainy, 28 Mai 2010, 16:49, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

Nüüd korras jah.. lihtsalt vahepeal asi ei liikunud üldse, aga see oli Paddoni puudumise tõttu.

Rallifoorum 24/7

Nüüd juba 4,4 sekiga peksa Araujole 
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Paddon ikka rajal, lihtsalt nüüd on ta peale Raschit. Esimeses 0,2 sekki Tänakust maas.