Gross ka Märtini õpilane.muhk kirjutas:karta on, et ei lähe. ühel ikka wrc, teisel subaru wrx, mis n-rühm. seda kahjuks jh, gross ilmselgelt oma vertsu ka ei laena, kuigi jhm, eks see üks õnnetusehunnik neil on, kui väheke gaasi anda, siis vajub laiali. nagu tänakuga soomes lapimaal juhtus ka.mitsupitsu kirjutas:Huvitav saab olema vaadata küll meistri ja õpipoisi duelli(kui selleks ikka läheb)
International Mad Croc Rally Estonia
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
Gustav
- Diagnoos: rallisõltlane

- Reactions: 2
ma mõtsin, et võtan kaamera pressarile kaasa, aga ei hakanud jama. telest oli kohal aint tv3 ja nende jupp oli tänastes uudistes ka sees. rohkem telekaameraid ei trehvanud.
just tšekkasin muidu üle, et välismaine rallimaailm hoiab ka meie "south estonian" rallil kätt pulsil. http://www.rallybuzz.com/markkomartin-rallyestonia/
just tšekkasin muidu üle, et välismaine rallimaailm hoiab ka meie "south estonian" rallil kätt pulsil. http://www.rallybuzz.com/markkomartin-rallyestonia/
-
skahar
- Rallifoorum 24/7

- Reactions: 30
allar9944 kirjutas:Mind ikka huvitab kust Muhk selle info sai
a mis se Sinu asi on, hea ju kui ka siia homseid uudiseid kribatakse ja ei pea ka pead murdma ja ennustama siin nii palju enam!
aga panuseid on alati hea teha - "muhk" ehk Juss Roden
oi jah, naerda on hea vahest.
Aga vahet ei ole tõesti, mis firma raadio on, kui seda iga künka taga kuulda oleks ja tegijad pukis oleks, kes ikka vahet teeks mis on Lada ja mis on Žiguli, mitte nagu seda juhtus Laitses
AutoralliSuurSõber
kust teadsid?!skahar kirjutas:aga panuseid on alati hea teha - "muhk" ehk Juss Roden
ega jh, see lihtsalt välja kujunenud, et kui kuuled nime skyplus või mania, siis kangastub selline tavalise dj jutt, kes vahib netis aegu ja ise ei jaga maast ega ilmast, mis auto mark, mis rühm ja piloot. aga jh, nagu Kiiver ütles, minu (meie) viga, et kohe hakkasaime maha tegema. 5+, kui skyplus asja ette võtaks, ma mõtlen, et rally estonia neile pappi pihku poetab ja laseb normaalsed mehed "dj-pulti".skahar kirjutas:Aga vahet ei ole tõesti, mis firma raadio on, kui seda iga künka taga kuulda oleks ja tegijad pukis oleks, kes ikka vahet teeks mis on Lada ja mis on Žiguli, mitte nagu seda juhtus Laitses...
-
Crapmaster
- I järgu kommentaator

- Reactions: 0
prokop pole küll irc sarjas, aga ikkagi kõva käsi. ma ei leia põhjust, miks ei peaks tulema vennad kohale. see ikkagi palju tõenäolisem, kui solbergi kohale toomine.calderon kirjutas:IRC sõitjaid kohale ei ilmu, vähemalt mitte parimaid, kui siis mõni kehvem kuna tegemist ikkagi IRC sarja kandidaadiga
edit: okei, kui etapp ka, siis ilmselt mitte.
-
Crapmaster
- I järgu kommentaator

- Reactions: 0