Claudio Aldecoaallar9944 kirjutas:Heldur Kui sa aru ei saanud siis 5-6 on kindlat stardis ja kui kõik sujub siis kümmekond WRC-d
Ise olen mõtlenud, et Märtin, Gross, Hiltunen, Kopra, Koskelo, Arolainen on need 6
vb se hispaania tüüp kelle nimi mulle kohe meelde ei tule on ka stardis.
Diagnoos: rallisõltlane

Jari-Matti Latvala
Miikka Anttila
Ford Fiesta RS WRC
Jari-Matti Latvala
Miikka Anttila
Ford Fiesta RS WRCalgaja kommentaator

Claudio Aldecoa
Lepime kokku,et selliseid nö WRC turiste nagu seda hispaanlane on,kes sõidab 2-3'ndas kümnes,ikka päris wrc sõitjaks ei nimeta.....aga Vasaraudzis'e osalemise alla mõtlesin ka seda,et wrc'd võiks olla vähe uuemad või vähemalt kestvamad,mitte et peale esimest päeva oleks pooled kadunud!!!
Lepime kokku,et selliseid nö WRC turiste nagu seda hispaanlane on,kes sõidab 2-3'ndas kümnes,ikka päris wrc sõitjaks ei nimeta.....aga Vasaraudzis'e osalemise alla mõtlesin ka seda,et wrc'd võiks olla vähe uuemad või vähemalt kestvamad,mitte et peale esimest päeva oleks pooled kadunud!!!
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Se Fabia peaks müügis olema.

II järgu kommentaator

ma arvan, et ennustamine on üks kuramuse tänamatu töö. ise loodan, et kes wrc rooli istub, pakuks ka konkurentsi teistele, mitte poleks lihtsalt statistika rallil 
ma ei tea asjast eriti midagi, aga mul on jäänud mulje, et märtin söidab selle vertsuga, millega gross söitnud. mis grossile antakse?
ma ei tea asjast eriti midagi, aga mul on jäänud mulje, et märtin söidab selle vertsuga, millega gross söitnud. mis grossile antakse?

Rallifoorum 24/7

kaks focust jah...sain ka nii aru. Tänakut ka starti oodata... Ott Tanak, is also expected to take part in a Group N Subaru Impreza (MaxRally)tuks kirjutas:Mina sain just nii aru, et Gross sõidab ikka enda autoga ja Märtinile renditakse. Intervjuust lugesin nii välja igatahes.
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
algaja kommentaator

Hr. "Muhk" ju kirjutas ennem et Gross ja Märtin sõidavad mõlemad focus wrc 03 -ega ja Märtini auto pidavat olema samades värvides nagu kunagi oli ,kui ta fordiga MM -rallisi sõitis.

algaja kommentaator

Millegi pärast kipun arvama ,et Märtin saab selle focuse Malcomi käest ehk M-Spordist.

justnimelt, see on pahv, ise ka lugesin teisipäev lehte suurte silmadega selle koha peal. endal jäi küll esmaspäevast kõrvu, et tuuakse veel üks fordi wrc. ma ei anna pead, aga nii räägiti. luik vist veel küsis selle üle ja siis märtin ütles, et lisaks olemasolevale veel üks lisaks.matu kirjutas:postimehe artiklist lugesin küll nii välja et märtin autot rentima ei pea kuna auto tiimis olemas aga see on ju pahv...