Diagnoos: rallisõltlane

3-5 mitsa on minu arust parasjagu. Kuus katset ralli kohta ka. Igatahes seda silmas pidades tuleb parem mäng kui seda oli WRC Evolved
AI kuda mul juba näpud sügelevad juba.
Kuid siis vist kaugele oma karjääriga ei jõua 
Aga sa võid ju neid katseid sõita 10-15 mintsa.Burns kirjutas: Njaaa...mina küll ei kurdaks kui katsete läbimiseks läheks 10-15 minAga sellest võin ma vist ainult unistada!!
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi

Haha...tõsi jutt juKolin kirjutas:3-5 mitsa on minu arust parasjagu. Kuus katset ralli kohta ka. Igatahes seda silmas pidades tuleb parem mäng kui seda oli WRC Evolved
Aga sa võid ju neid katseid sõita 10-15 mintsa.Burns kirjutas: Njaaa...mina küll ei kurdaks kui katsete läbimiseks läheks 10-15 minAga sellest võin ma vist ainult unistada!!
![]()
![]()
Kuid siis vist kaugele oma karjääriga ei jõua
Aga jah, ootan täiega seda mängu. Õnneks on septembris ka ilmumas F1 nii, et saab selle mänguga seni tegeleda!
Diagnoos- Rallisõltlane

Diagnoos- Rallisõltlane

mul selline asjakohane küsimus: mul endal on kodus rool ja pedaalid olemas, kuid need on suhteliselt vanad (logitech formula gp racing wheel, selline kollaka kummiga kaetud), millel pole isegi võimu peal. rbr'i saab sellega isegi mängida, aga uuemad mängud, nt dirt ja dirt2 seda rooli enam ei tunnista. plaan on siis uuem rooli ja pedaalide komplekt soetada. ma siin natukene ringi ka uurinud netikaubamajadest. aga nüüd kargas pähe, et kui äkki ostan jälle sellise rooli, mis ei toimi uute mängudega korralikult?!
hind võiks jääda ikka alla 1000.- soovitatavalt.
on kellelgi midagi soovitada?
hind võiks jääda ikka alla 1000.- soovitatavalt.
on kellelgi midagi soovitada?

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Ma olen vist 1500 kroonist ka näinud, aga kasutatud Momo saab vast 1000 krooniga kätte.

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7