Kas seal peab terve hooaja ühe meeskonnas sõitma v?Kolin kirjutas:Kusjuures panin ise ka seda tähele, et PWRC liikus nagu paremini ja sujuvamalt edasi kui seda oli SRWC.Burns kirjutas:Suht kahtlane kas meid nii palju kokku tuleb, et erinevaid klasse saaks koos sõita aga no eks näis.
Mul karjääris veel S-WRC sõita siis viimane tase e. WRC lahti. Ausalt öelda on S-WRC´e autoga päris piin sõita. Esiteks on see pöörete vahemik nii krdi väike, kus auto vähegi liigub ehk siis lappa käike nii kui pöörane. Ja siis mis häält auto teeb. Minu lapsepõlve "sääreväristaja" tegi ka rohkem ralliauto soundi kui see seal mängusNing ma ei tea kas mulle ainult tundub aga N-rühma auto liigub minu meelest paremini aga see võib ka petlik tunduda. Ootan juba millal saaks vertsuga hooaega tegema hakata
Lõpetasin just Soome ralli WRC-s tõstsin oponentide taseme lõppu. Päris raju andmine oli. Lõpuk pigistasin kuuenda koha välja kaotusega 5,23 sekki. Punkti tabelis olen kolmas Hirvonenile on kaotust 13 punkti ja Loebile 10 punkti. Siis on juba suurem vahe.
Homme võtan ülejäänud etappid ette. eks vaatab mis siis edasi tulema hakkab. Või saabki sellega karjäär läbi.
Ja no kui sellega karjäär lõppeb saab ju alati uuesti seda hooaega WRCs alustada, saab vähemalt enda nime all sõita