Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Nuta või naera, aga mida see Wilson ikka veel rallit sõidab? Peaks iluvõimlemisega alustama
Hea ikka kui papal raha on... töristaks vist isegi. Aga üldiselt tundub esimese paari katse järel, et soodsatel asjaoludel on sel aastal küsijaid vähe rohkem kui Loeb. Uued autod, võrdsed tingimused, nii saavad ka teised pildile.
I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

V järgu kommentaator

M. ØSTBERG on küll üllatusmees, jahib vist uustulnuka tiitlit 
I järgu kommentaator

Wilsonil jamad power steeringugajohunn kirjutas:Nuta või naera, aga mida see Wilson ikka veel rallit sõidab? Peaks iluvõimlemisega alustamaHea ikka kui papal raha on... töristaks vist isegi. Aga üldiselt tundub esimese paari katse järel, et soodsatel asjaoludel on sel aastal küsijaid vähe rohkem kui Loeb. Uued autod, võrdsed tingimused, nii saavad ka teised pildile.
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Tal on alati mingi jama... Aga tehku, mis tahab. Lihtsalt ei saa aru kuidas ta nii heal positsioonil stardib. Jääb nii kiiretele poistele jalgu ju.-helm- kirjutas:Wilsonil jamad power steeringuga
I järgu kommentaator

kristjanmust kirjutas:Ralli alles algas, splitid juba jamavad.
ma ei tea,mul see kogu wrc leht paneb näkku. nagu ma stage times, lehelt ära lähen ja sinna tagasi tahan minna,siis pean selle teema esimeselt lehelt ja esimeselt postilt selle wrc.com täpse adre võtma,sest muidu ei lähe sellele lehele..vihaseks ajab ju
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
Rallifoorum 24/7