Rallifoorum 24/7

Ma arvan, et rallipoe avamisega läks sellepärast niipalju aega, et oodati kinnitust sõitjatelt, et tellimust sisse anda, võimalik, et ootasid Ostbergi, aga kes teab. Facebookis korraldajad ütlesid igastahes, et nad usuvad, et Tänak stardis.
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Vaatan kah Oti kodulehte praegu ja ei leia kuskilt midagi sellist??
Võimalik, et vaatan mingit valet lehte üldse
Aga jah vaatasin nii www.k2club.net.ee kui ka www.otttanak.ee , aga kuskil ei näinud seda infi, et ei stardi.
Aga jah vaatasin nii www.k2club.net.ee kui ka www.otttanak.ee , aga kuskil ei näinud seda infi, et ei stardi.
Rallifoorum 24/7

otttanak.ee on nii vana leht, et seal ei uuene juba ammu midagi. Pigem arvan, et helm niisama õrritab siin 
Ja kui see nii ongi siis olen ausaltöeda natukene pettunud ja just sellepärast et Kruuda sõidab MMM autoga ja mitte Tänak kelle oleks vähemalt minginegi lootus poodiumi kõrgemale astmele mida Kruudal kahjuks ei ole
Ja kui see nii ongi siis olen ausaltöeda natukene pettunud ja just sellepärast et Kruuda sõidab MMM autoga ja mitte Tänak kelle oleks vähemalt minginegi lootus poodiumi kõrgemale astmele mida Kruudal kahjuks ei ole
I järgu kommentaator

www.k2club.net.eecalderon kirjutas:äkki annad Oti kodulehe aadressi? Vana leht igatahes on jama
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
I järgu kommentaator

Sisse Peab Logima !Kauri95 kirjutas:Vaatan kah Oti kodulehte praegu ja ei leia kuskilt midagi sellist??
M.Kiiver
M.Kiiver
I järgu kommentaator

ei Õrrita ma siin midagicalderon kirjutas:otttanak.ee on nii vana leht, et seal ei uuene juba ammu midagi. Pigem arvan, et helm niisama õrritab siin
Palun tehke omale kasutajad www.k2club.net.ee ja logige sisse ja voilaa, kasutaja Gerli on kirjutanud mõlakasti ,et Ott ei sõida ,et nüüd saate rahulikult plaane teha
M.Kiiver
M.Kiiver
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

V järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

evo 8-d on rahulikult a8st e12 rühma üle lükatud
homol. lõppenud vist.

tegelt on evo 8-l nii a kui n homologatsioon kehtiv ja evo 9-l ainult n , kuna aga lätlastel ja leedukatel on oma nägemus asjast siis on plastik tiivade ja akendega evo 8 ja 9 neil a pluss, kuigi evo 9 võiks olla ainult n rühma kõlbulik...kuidas saab auto mis on kehtivalt homologeeritud ainult n rühmas sõita homologeeringu lõppenud autode seas ja ehitatud tunduvalt kergemaks???Reikoh kirjutas:evo 8-d on rahulikult a8st e12 rühma üle lükatudhomol. lõppenud vist.
IV järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Georg vs Ivars (y)