Oskad öelda, mis kella paiku? Live pilti naudiks küllRainy kirjutas:ei ole see, see on mingite nokiatega, mida sa mõtled, ma pole ise kahjuks näppinud seda süsteemi.marko1509 kirjutas:Kas see "tehnoloogiline uuendus" oligi lihtsalt see et saad telefonis jälgida gpsi kaudu liikumist? Ma mõtlesin et mingi live pilt vms tehakse... suht pettumus. Seda enam, et ainult telefonis. Vabandused, kui siiski valesti aru olen saanud, aga ehk keegi oskaks seletada siis.
Täna peaks live pilt tulema ikka ka.
I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

võib ka siia tõsta ju: https://wrcpaywall.appspot.com/static/player.htmlkristjanmust kirjutas:Kell 2 meie aja järgi, link selleks on teises teemas.marko1509 kirjutas:
Oskad öelda, mis kella paiku? Live pilti naudiks küll
I järgu kommentaator

Petter läheb liidriks?!
ai kurja puudu jäi veel...aga küll jõuab
ai kurja puudu jäi veel...aga küll jõuab
Viimati muutis alk, 30 Sept 2011, 10:57, muudetud 1 kord kokku.
Maineka nimega sõitja
I järgu kommentaator

Tänud!muhk kirjutas:võib ka siia tõsta ju: https://wrcpaywall.appspot.com/static/player.htmlkristjanmust kirjutas:Kell 2 meie aja järgi, link selleks on teises teemas.marko1509 kirjutas:
Oskad öelda, mis kella paiku? Live pilti naudiks küll

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Akadeemikutele on see SS3 ikka raju olnud. Kahju, et meie omad samuti suured kaotajad on 
Ega see ilus ei ole, aga nüüd tuleb Breeni ebaõnnele lootma jääda. Tal on potentsiaalselt pea 40 punkti võimalik siit võtta. See oleks liig.
Ega see ilus ei ole, aga nüüd tuleb Breeni ebaõnnele lootma jääda. Tal on potentsiaalselt pea 40 punkti võimalik siit võtta. See oleks liig.
V järgu kommentaator

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator