II järgu kommentaator

Ilmselt ei kahtle keegi, et Tänak on Saaremaal suursoosik, kelle ainus võimalik konkurent on pisut uuemat sorti Ford Focus WRCga sõitev Gross.
siiski käib jutt '03st järelikult.
siiski käib jutt '03st järelikult.
I järgu kommentaator

Krt, laupäeva hommikul tulles jälle rallipassi osta ei saa. Haige värk.
Peaks juba harjunud olema, et igal aastal on mingi kamm sellega. Raske on anda nendele üksikpiletite müüjatele lisaks ka käepaelad. Oi ma olen vihane praegu...
EDIT: Ralli pileteid ja ajakirja saab osta ka Alexela Virtsu tanklast. Ok, see muudab asja. Loodetavasti pole otsas siis, kui mina sinna jõuan.
Või siis mitte, kui 6:15 laevale tahaks Pood E-P 7:00-22:00.
Peaks juba harjunud olema, et igal aastal on mingi kamm sellega. Raske on anda nendele üksikpiletite müüjatele lisaks ka käepaelad. Oi ma olen vihane praegu...
EDIT: Ralli pileteid ja ajakirja saab osta ka Alexela Virtsu tanklast. Ok, see muudab asja. Loodetavasti pole otsas siis, kui mina sinna jõuan.
Viimati muutis ivar80, 06 Okt 2011, 09:52, muudetud 2 korda kokku.
Rallifoorum 24/7

Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Rallifoorum 24/7

Eile õhtul silmati juba ühte vanemat Focus WRC Kuressaares....
Diagnoos: rallisõltlane

Reedene linnakatse peaks ilma vihmata tulema. Seal saab eraldi välja võtta ka kõik väiksemad kohad, nagu näiteks Undva, Kaugatuma jne.
http://www.yr.no/sted/Estland/Saaremaa/ ... _time.html
http://www.yr.no/sted/Estland/Saaremaa/ ... _time.html
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

Viga pole midagi. umbes sellised nagu 2008 olid. Libedad ja suht kõvad.Kr1stjan kirjutas:Kas keegi on mõne katse läbi vuranud, et mis seisus hetkel teed on?
II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Sai läbi sõidetud SS4 E-Profiil / Pidula ja SS5/7 Mobil Super / Undva.
SS 4 tundus päris tegija
Pinnas oli hetkel enamjaolt kuiv. Katse on kohati ikka väga kitsas, vaevalt auto laiune.
SS 5 Undva nagu Undva ikka
. Metsavahel oli libe ja märg, ülejäänud osa kuiv ja lahtine kruus. Metsaalune oli suht aukus ka.
SS 4 tundus päris tegija
SS 5 Undva nagu Undva ikka
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Passi kohta ei tea,kuna ise seda ei vaja,aga vähemalt kava müüdi küll praamil puhvetis.ivar80 kirjutas:Krt, laupäeva hommikul tulles jälle rallipassi osta ei saa. Haige värk.
II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane