RFMV SOOME RALLY 2012
LEG 1: stage 1-6
LEG 2: stage 7-12
Avatud: 22.01.2012 17:34
Kinni: 29.01.2012 17:36
Man and machine against mother nature.

raig0 kirjutas:Korras värk jälle. Esimesel katsel ledasin deskdopile ja edasi teate isegi et ei saa enam jätkata ehk pilti ette.
Krt küll hoog oli päris hea ja mulle meeldivad soome rajad.
Koppa hakkab juba ette viskama pidev feilimine.

Olen väitega päri..LitterV kirjutas:Teen edaspidi ettepaneku avalikustada powerstage katse kuna päris rallis ka mehed teavad kuhu nad lähevad ja saavad vastava settingu teha. Esiteks on see ainult karistatav esimeste sõitjate suhtes ja tagant tulijad on juba sellest teadlikud. Teiseks on ülimalt nõme sõita jäiga seadega rada mis nõuab ülipehmet seadet või siis minna kruusaseadega asfaldi rajale. Vastava seade olemasolul saaks juba rääkida powerstage mõttest ehk flatoutist.
Loodan, et järgmisest rallist võetakse arvesse minu ettepanekut.

Ää pabla, tiim vabandab välja küll, ega see mingi elu ja surma peale sõit pole, läheb halvasti, siis lähebUnat kirjutas:
Nii lõppes siis minu Soome ralli. Loodan, et meeskond vabandab. Järgmised rallid loodan, et tulevad paremini välja

Arvan ka sama, juba algusest peale arvanud, aga pole millegi pärast mõtet avaldanud.LitterV kirjutas:Teen edaspidi ettepaneku avalikustada powerstage katse kuna päris rallis ka mehed teavad kuhu nad lähevad ja saavad vastava settingu teha. Esiteks on see ainult karistatav esimeste sõitjate suhtes ja tagant tulijad on juba sellest teadlikud. Teiseks on ülimalt nõme sõita jäiga seadega rada mis nõuab ülipehmet seadet või siis minna kruusaseadega asfaldi rajale. Vastava seade olemasolul saaks juba rääkida powerstage mõttest ehk flatoutist.
Loodan, et järgmisest rallist võetakse arvesse minu ettepanekut.