Postitage aga!
Soovin Tänakule endale jaksu edaspidiseks, loodetavasti saab end pildil hoida.

Viimati muutis Karlip, 06 Mär 2013, 22:40, muudetud 2 korda kokku.

Kiire google leidis postimehe arhiivist järgneva artikkliKarlip kirjutas:Tõstataksin esimese teema: Kaardid. Kui keegi teaks põhjust, et miks Märtin läks üle Inglise keelele, siis paluks postitada ja kas eesti keel on liiga aeglane WRC-suguste kiirete rallide jaoks?

Mina ei võrdleks Tänakut mitu aastat noorema Novikoviga või Räikköneniga. Ma võrdleks teda Neuvillega. Kuigi Neuville on pea aasta noorem (mis samuti ei ole hea näitaja) siis nende karjäär on olnud suht sarnane. Samuti alustati ka WRC sarjas suht sama aegselt. Aga üks näitab arenemise märke ja teine mitte.Karlip kirjutas:Eks see ole ka õppimises kõik sees. Just oli twitteris üks jutuajamine, kus mulle öeldi, et Tänak teeb autodest "romud", aga ta on siiamaani hoidnud autosid rohkem kui teised õppurid on. Võtame näiteks Räikkoneni või Novikovi, kellel autod püsisid harva koos. Tänak siiamaani autot hästi hoidnud.

Neuville saab rohkem trenni ka teha, tema pluss on see. Ja nagu isegi teate Ott ei saa trenni teha.KidrA kirjutas:Mina ei võrdleks Tänakut mitu aastat noorema Novikoviga või Räikköneniga. Ma võrdleks teda Neuvillega. Kuigi Neuville on pea aasta noorem (mis samuti ei ole hea näitaja) siis nende karjäär on olnud suht sarnane. Samuti alustati ka WRC sarjas suht sama aegselt. Aga üks näitab arenemise märke ja teine mitte.Karlip kirjutas:Eks see ole ka õppimises kõik sees. Just oli twitteris üks jutuajamine, kus mulle öeldi, et Tänak teeb autodest "romud", aga ta on siiamaani hoidnud autosid rohkem kui teised õppurid on. Võtame näiteks Räikkoneni või Novikovi, kellel autod püsisid harva koos. Tänak siiamaani autot hästi hoidnud.

Nagu näiteks Uus-Meremaa Ralli kui ta viimasel päeval pingutas, et Neuville selja taga hoida või Rootsi ralli kus tal lubati esimesest päevast alates paugutada.xone kirjutas:Rääkides vastu sellele,et mida tänak teeks kui sõidaks suure kiirusega,siis vaidlen vastu,et kui tänak on andnud endast kõik et kedagi püüda on ta vähem vigu teinud kui siis ,kui ta on aeglaseid aegu näidanud

Sellise "naljaga" võid postimehe artiklit kommenteerima minna.Lithium kirjutas:Panustaks siis järgmise ralli lõpetamise peale. Rally de France 7 kiiruskatse kuues kilomeeter.

See pole enam ju nali, see kipub tõepoole minema nii kahju kui see ka poleks ju.Gustav kirjutas:Sellise "naljaga" võid postimehe artiklit kommenteerima minna.Lithium kirjutas:Panustaks siis järgmise ralli lõpetamise peale. Rally de France 7 kiiruskatse kuues kilomeeter.