jah, midagi pole öelda...on ikka ekipaaž.aix kirjutas:No ja siit tuleb siis 9 kordne maailmameister...järjest!!!
Sellist nalja annab juba korrata/ületada.

jah, midagi pole öelda...on ikka ekipaaž.aix kirjutas:No ja siit tuleb siis 9 kordne maailmameister...järjest!!!

Mina ei ole märganud, et siis oleks kurdetud, kui Ott on terve masinaga lõpuni jõudnud. Sõltumata sellest, mis koha peal ta lõpetas.AGM kirjutas:Huvitav, kus siis nüüd kõik tavapärased vingatsid on - et AINULT 6. koht ja AINULT üks katsevõit jne...

Tänud ja respect!Synt3r kirjutas:RalliVõlur ja kokkuvõetud
viewtopic.php?f=7&t=5025&p=183687#p183687

Pigem ikka viitasin sellele, et kui on ebaõnnestumine, siis on suhtumine pehmelt öeldes s.tt ja kommentaarid stiilis "Tänak peaks ikka kõigepealt autokooli minema ja alles siis vähe kiiremat sõitu proovima". Kui aga õnnestumine, siis on kõik kõige suuremad fännid. Oma meest tuleb ikka toetada kõikides olukordades.Timur_P kirjutas:Mina ei ole märganud, et siis oleks kurdetud, kui Ott on terve masinaga lõpuni jõudnud. Sõltumata sellest, mis koha peal ta lõpetas.AGM kirjutas:Huvitav, kus siis nüüd kõik tavapärased vingatsid on - et AINULT 6. koht ja AINULT üks katsevõit jne...
AGM kirjutas:Huvitav, kus siis nüüd kõik tavapärased vingatsid on - et AINULT 6. koht ja AINULT üks katsevõit jne...

Mõni jõuab veel kindlasti tulla ja targutada. Need "ilma roosade prillideta" vennad.Kolin kirjutas:AGM kirjutas:Huvitav, kus siis nüüd kõik tavapärased vingatsid on - et AINULT 6. koht ja AINULT üks katsevõit jne...
Ai see oli väga hästi öeldud![]()
Vot see oli kirs tordi peal.

See kord oli Otil korralik sõit aga ei midagi üleloomulikku. Sõitis oma sõittu. Sordo ja Solbergi äpardused aitasid ta paar kohta kõrgemale. Saksamaal oli kiieus parem, aga vähemalt püsis see kord kogu ralli tee peal.AGM kirjutas:Pigem ikka viitasin sellele, et kui on ebaõnnestumine, siis on suhtumine pehmelt öeldes s.tt ja kommentaarid stiilis "Tänak peaks ikka kõigepealt autokooli minema ja alles siis vähe kiiremat sõitu proovima". Kui aga õnnestumine, siis on kõik kõige suuremad fännid. Oma meest tuleb ikka toetada kõikides olukordades.Timur_P kirjutas:Mina ei ole märganud, et siis oleks kurdetud, kui Ott on terve masinaga lõpuni jõudnud. Sõltumata sellest, mis koha peal ta lõpetas.AGM kirjutas:Huvitav, kus siis nüüd kõik tavapärased vingatsid on - et AINULT 6. koht ja AINULT üks katsevõit jne...

Naljaga pooleks saab noomida, et Latvalalt punkte "röövis" PowerStationilt.Martin Pajussaar kirjutas:Eks ole nüüd näha mida wilson sellepeale kostab

Kui on ebaõnnestumine, siis tulebki seda võtta ebaõnnestumisena ja olla kriitiline. Minu arust just see ongi kõige suurem toetus "omadele", ku öeldakse asju nii nagu nad on.AGM kirjutas:Pigem ikka viitasin sellele, et kui on ebaõnnestumine, siis on suhtumine pehmelt öeldes s.tt ja kommentaarid stiilis "Tänak peaks ikka kõigepealt autokooli minema ja alles siis vähe kiiremat sõitu proovima". Kui aga õnnestumine, siis on kõik kõige suuremad fännid. Oma meest tuleb ikka toetada kõikides olukordades.Timur_P kirjutas:Mina ei ole märganud, et siis oleks kurdetud, kui Ott on terve masinaga lõpuni jõudnud. Sõltumata sellest, mis koha peal ta lõpetas.AGM kirjutas:Huvitav, kus siis nüüd kõik tavapärased vingatsid on - et AINULT 6. koht ja AINULT üks katsevõit jne...

«Katsevõiduga olen muidugi väga rahul, sest meil õnnestus distants läbida ainsatki viga tegemata. Aga samas olen kindel, et näitasin Saksamaal paremat kiirust kui siin,» märkis Tänak. «Metsavahelised katsed olid väga kiired ja ilma korraliku legendita on raske õiget tunnetust leida. Samas paranes asi ralli käigus ja lõppude lõpuks peame nädalavahetusega rahule jääma,» leidis Tänak.