Selline peaks siis Ford järgmine aasta välja nägema.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
Rallifoorum 24/7

Meeldin rokem kui selle aastane masin. Punane sobib paremini kui sinine.
IV järgu kommentaator

Huvitav värvidecombo ,meeldibmaailmameister kirjutas: Selline peaks siis Ford järgmine aasta välja nägema.
-Drive it like your being chased by an STI cop car.
Rallifoorum 24/7

se fan made livery, kahjuks sellest pildist asi kaugemale ei jõua.
I järgu kommentaator

Tõsi, kuid üsna kahju oleks kui Ford oma patchwork'i livery'st üles ütleks...
Fan of MM-Motorsport & Fair Recce
Rallifoorum 24/7

Külje pealt ka.
Diagnoos: rallisõltlane

Kas M-Sport mitte uut Fiestat ei ehita. Siis peaks ju esiosa uus olema nagu äsja avaldatud R5 autol?

rattaga on kah hea sõita
Jutt oli küll täitsa uuest WRC masinast. Aga nüüd kus Ford tagant ära kukkus. Kas tuuakse uut WRC-d välja. Või tuunitakse vanu pille.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

Pärast Fordi loobumist ei ole enam uuest WRC masinast räägitud.

See on R5. Ja see arendatakse lõpuni, hoolimata sellest, et Fordi tehasetugi kadus. Kasutusele võetakse see 2014, kui õigesti mäletan.
Rallifoorum 24/7

R5 tuleb ju järgmine aasta kasutusse..Gustav kirjutas:See on R5. Ja see arendatakse lõpuni, hoolimata sellest, et Fordi tehasetugi kadus. Kasutusele võetakse see 2014, kui õigesti mäletan.
Söörlöne!

Tõepoolest, ERC-s. See siin on WRC teema.Lithium kirjutas:R5 tuleb ju järgmine aasta kasutusse..Gustav kirjutas:See on R5. Ja see arendatakse lõpuni, hoolimata sellest, et Fordi tehasetugi kadus. Kasutusele võetakse see 2014, kui õigesti mäletan.Või...
Rallifoorum 24/7

Tegelt tuleb R5 WRC2-s ka kasutusele.

Jep. 2014 all pidasin silmas seda, et R5 üritatakse teha nö kõrgeim klass, nagu praegu on WRC. Või ma eksin ?allar9944 kirjutas:Tegelt tuleb R5 WRC2-s ka kasutusele.
Rallifoorum 24/7

kuskilt on kõrva jäänud, et R5 peaks S2000 välja vahetama.
Nii olen ka mina sellest asjast aru saanud.allar9944 kirjutas:kuskilt on kõrva jäänud, et R5 peaks S2000 välja vahetama.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
III järgu kommentaator

Esimene R5 peaks astuma võistlustulle järgmise aasta aprillis. Sellest, et R5 vahetab WRC välja pole kuskil juttu olnud.
II järgu kommentaator

R5 on mõeldud nii S2000 kui ka RRC autode väljavahetamiseks. Peaks saama siis uus rahvuslike rallide tipp tehnikaks. See võistlusklasside ja autode värk on väga sega tegelikult 
Rallifoorum 24/7

Lugege rohkem FIA ametlikku lehte, siis saate teada. Ma ei saa aru mis siin keerulist on.
Söörlöne!

Citroen 2013?