Diagnoos: rallisõltlane

V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

ehe saarlane ikka, kirjutab ö'ga, ja ma ei noki vaid just vaatasin, et asukoht Kuressaare pandud, et ütlen sulle et lahe oleks kui kirjutaksid ö'ga aga siis märkasin, et sa teedki sedaAllu12 kirjutas:tänane teine ka käimas ja loeb löpus ka juba .
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Rallifoorum 24/7

Rallijumal
Rallifoorum 24/7

see tuleb saaremaal pikemat aega elanutel automaatselt sest praktiliselt köik kasutavad õ asemel ö tähteDivine kirjutas:Mind huvitab juba pikka aega, et kas Saaremaa koolides õpetatakse 'õ' asemel kirjutama 'ö' tähte või on koolis jäänud käimata?Mis värk sellega on?
IV järgu kommentaator

Rallijumal
Ei noh, ma olen kuulnud ka tänapäeva lapsi kuulnud hääldamas õ' asemel ö'd, mitte et ma paha pärast kiusaks või midagi. Puht huvist lihtsalt, kui ikka nooruke 13-14 aastane tuleb vastu ja ütleb "mötleb" "mõtleb" asemel, siis tekkivad teatud küsimused.Allu12 kirjutas:see tuleb saaremaal pikemat aega elanutel automaatselt sest praktiliselt köik kasutavad õ asemel ö tähteDivine kirjutas:Mind huvitab juba pikka aega, et kas Saaremaa koolides õpetatakse 'õ' asemel kirjutama 'ö' tähte või on koolis jäänud käimata?Mis värk sellega on?, mandri inimestel võib täitsa lõbus kuulata olla kui igas lauses tugevalt ö ja ö läbi käib
I järgu kommentaator

Lõpetuseks ütleks, et minuarust pole probleem niivõrd kirjapildis, vaid häälduses. No mette ei saa aru, kuidas seda "ö"-d teistmoodi öelda saaks.Divine kirjutas:Ei noh, ma olen kuulnud ka tänapäeva lapsi kuulnud hääldamas õ' asemel ö'd, mitte et ma paha pärast kiusaks või midagi. Puht huvist lihtsalt, kui ikka nooruke 13-14 aastane tuleb vastu ja ütleb "mötleb" "mõtleb" asemel, siis tekkivad teatud küsimused.Allu12 kirjutas:see tuleb saaremaal pikemat aega elanutel automaatselt sest praktiliselt köik kasutavad õ asemel ö tähteDivine kirjutas:Mind huvitab juba pikka aega, et kas Saaremaa koolides õpetatakse 'õ' asemel kirjutama 'ö' tähte või on koolis jäänud käimata?Mis värk sellega on?, mandri inimestel võib täitsa lõbus kuulata olla kui igas lauses tugevalt ö ja ö läbi käib
Edit: Novikovi on tore poodiumil näha.
Viimati muutis Gustav, 18 Jaan 2013, 15:09, muudetud 1 kord kokku.
IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator