Ei,katse võitis hoopis.box kirjutas:hirvonen ka välja pannud?Makkro kirjutas:Loodan, et Sordo ei pea Hirvoneni mööda laskma!
edit: WRC andmetel siiski teine aeg

Ei,katse võitis hoopis.box kirjutas:hirvonen ka välja pannud?Makkro kirjutas:Loodan, et Sordo ei pea Hirvoneni mööda laskma!
Viimati muutis laika, 19 Jaan 2013, 17:31, muudetud 1 kord kokku.

Siiski Sordo võit.laika kirjutas:Ei,katse võitis hoopis.box kirjutas:hirvonen ka välja pannud?Makkro kirjutas:Loodan, et Sordo ei pea Hirvoneni mööda laskma!

seal ( eWRC) peal on hetkel Mikko aeg kuulmise järgi lisatud..Makkro kirjutas:eWRC lehel tulevad kiiremini ajad peale finisit oli kohe ka Östbergi aeg üleval.soca kirjutas:No ei liigu üldse need ajad, täiesti pekkis

Prokop käis läbi juba, ära vaata aegade järgi, kuna need päris mööda.fredi122 kirjutas:Prokop ka kadunud

Viimati muutis skahar, 19 Jaan 2013, 17:41, muudetud 1 kord kokku.

Oka ,Ma pole siiamaani pihta saanud et ,mis programm näitab kõige täpsemini neid aegasi !Karlip kirjutas:Prokop käis läbi juba, ära vaata aegade järgi, kuna need päris mööda.fredi122 kirjutas:Prokop ka kadunud

http://www.autorally.lv/?l=2&r=106&m=4Makkro kirjutas:ei tea isegi, kord üks siis teine mul on kolm erinevat lahti koguaeg. ja neljandaks on Alüksne ralli lahti viimane katse käimas Siim poodiumil.

Lisaks plangi kokkuvõtes teine ja klassi võit!fredi122 kirjutas:Makkro- Sheeri minuga seda Alüksne Lehtepaneks ka pilgu peale

Minu andmetel sõitis Siim Lätis R4 autoga, mitte N-ga. Paraku ei tea kas S2000 ja R4 lähevad ka lätis ühte pattaMakkro kirjutas:Lisaks plangi kokkuvõtes teine ja klassi võit!fredi122 kirjutas:Makkro- Sheeri minuga seda Alüksne Lehtepaneks ka pilgu peale

mul küll töötab.nool kirjutas:OT, aga kas ainult minul on wrc.com maas?
teil töötab?

Esiteks mitte mäda vaid lumine. Ja teiseks rahakoti paksus.Gustav kirjutas:Midagi on ikka mäda, kui Chardonnet oma esiveolisega Prokopile ja Kosciuszkole ka ära teeb.

ma muudaks järjekorra ära aga jah...viplala kirjutas:Esiteks mitte mäda vaid lumine. Ja teiseks rahakoti paksus.Gustav kirjutas:Midagi on ikka mäda, kui Chardonnet oma esiveolisega Prokopile ja Kosciuszkole ka ära teeb.

mis sa vingud, mainiti korraks ja thats it, pole vaja nokkida pidevalt..Kolin kirjutas:Oot mis ajast Plangi montes sõidab?
Viimati muutis MKD, 19 Jaan 2013, 18:47, muudetud 1 kord kokku.