pelmeen10 kirjutas:Hea töö Karlip. Protosovilt küsiti taaskord venekeelset kommentaari, mitte ukaraina.
Oota, mis toimus? Olin kahjuks pool nädalavahetust ära.. Kas Donaldson küsis Sikult intervjuud? Sai küsitud, jah.

pelmeen10 kirjutas:Hea töö Karlip. Protosovilt küsiti taaskord venekeelset kommentaari, mitte ukaraina.

Intervjuud mitte, aga lasti paar eesti keelset sõna öelda toetajatele kiiruskatse lõpus. Sikk tänas.Karlip kirjutas:pelmeen10 kirjutas:Hea töö Karlip. Protosovilt küsiti taaskord venekeelset kommentaari, mitte ukaraina.
Oota, mis toimus? Olin kahjuks pool nädalavahetust ära.. Kas Donaldson küsis Sikult intervjuud? Sai küsitud, jah.

Ah ok. Tänud.pelmeen10 kirjutas:Intervjuud mitte, aga lasti paar eesti keelset sõna öelda toetajatele kiiruskatse lõpus. Sikk tänas.Karlip kirjutas:pelmeen10 kirjutas:Hea töö Karlip. Protosovilt küsiti taaskord venekeelset kommentaari, mitte ukaraina.