Selline peaks tänaku R5 välja nägema.

Kas WRC autoga üldse võib osaleda RE'l. Minu teada võib ERC etappidel ainult kuni WRC2 taseme autodega osaleda???Kolin kirjutas:No vertsuga ta vaevalt RE-l staardis on. RE ju ERC kalendris. Kui üldse stardib siis ikka R5-ega

usun, et päris kindlasti seda kolin just mõtleski: ei tohi reeglite järgi WRC-autoga sõita.nsa kirjutas:Kas WRC autoga üldse võib osaleda RE'l. Minu teada võib ERC etappidel ainult kuni WRC2 taseme autodega osaleda???Kolin kirjutas:No vertsuga ta vaevalt RE-l staardis on. RE ju ERC kalendris. Kui üldse stardib siis ikka R5-ega

Vahet pole aga Auto24 Ralli Estonial kindlasti WRC-d peale ei lasta. Isegi Eesti meitrivõistluste raames. Tegu on ERC etappiga. Siis mingi küla reeglid seal ei kehti. Reeglid määrab FIA.hugo24 kirjutas:Kui ainult Eesti meistrivõistluste arvestuses sõita, siis ju pole vahet kas WRC või mitte? Eurosport ei kajasta ainult sellisel juhul sõitu. Loogiline lahendus oleks tõesti R5ga, sest siis oleks konkurents, pildis olek ning ka hea treening enne Soome MM etappi.
Loodab et saab ooni kokku
Just seda ma silmas pidasin. Seda Ütles ju Aava isegi, et seni kuni A24RE on ERC kalendris seni me WRC masinaid Auto24 Ralli Estonial Sõitmas ei näe. Kui ausalt ütlen siis ei tahagi WRC masinaid näha.muhk kirjutas:usun, et päris kindlasti seda kolin just mõtleski: ei tohi reeglite järgi WRC-autoga sõita.nsa kirjutas:Kas WRC autoga üldse võib osaleda RE'l. Minu teada võib ERC etappidel ainult kuni WRC2 taseme autodega osaleda???Kolin kirjutas:No vertsuga ta vaevalt RE-l staardis on. RE ju ERC kalendris. Kui üldse stardib siis ikka R5-ega

fredi122 kirjutas:see sama auto millega võistleb ?
Ott Tänak kirjutas: «Testisõidu pikkus pole piiratud, kuid arvestades seda, et peame sama autoga sõitma ka võistlusel, pole mõtet proovimiseks lõputult kihutada.»
Allikas: http://sport.postimees.ee/2679360/tanak ... ta-kiirust

Peaaegu panid kujundusega pihtasoca kirjutas:Põhimõtteliselt siis kuu aega veel Rootsi rallini kus Ott stardib. Hommikul ärgates mõtlesin, et esimese asjana tulen siia foorumisse ja postitan siia youtube'i video kus Ott rootsi ralli jaoks testimas. Auto siis üleni valge-punase kirju ja suurelt Grossi toidukaubad külje peal. Isegi rehvid ja veljed oli valge-punase kirjud. Siis aga ärkan ülesse ja saan aru, et see oli uni, peab vist mõnda aega rallist eemale hoidma

Mõtlesin sama kui ametlikku liveryt näginKarlip kirjutas:Peaaegu panid kujundusega pihtasoca kirjutas:Põhimõtteliselt siis kuu aega veel Rootsi rallini kus Ott stardib. Hommikul ärgates mõtlesin, et esimese asjana tulen siia foorumisse ja postitan siia youtube'i video kus Ott rootsi ralli jaoks testimas. Auto siis üleni valge-punase kirju ja suurelt Grossi toidukaubad külje peal. Isegi rehvid ja veljed oli valge-punase kirjud. Siis aga ärkan ülesse ja saan aru, et see oli uni, peab vist mõnda aega rallist eemale hoidma
Postitas soca selle Jaan 03, 2014

See mis seal ripub on kaitse kile, et ei lõhuks disaini autol ära...jaank kirjutas:Auto juba katki?