Rallifoorum 24/7

Häälest on ikka väga suurt pettumust kuulda võrreldes eilsega.Kolin kirjutas:Otil pidi ikka sured probleemid olema legendiga. Sõidab suuresti pimesi.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Mhm, Hirvonen 8.9 sekundi kaugusel.Kolin kirjutas:Loodan, et teisel läbimisel on Tänak kiirem. Ehk õnnestus legendi esimesel läbimisel parandada.
Viimati muutis soca, 07 Veebr 2014, 12:06, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

Vaja siis kiirema jutuga meest võe ehk hoopis mõni naisterahavs kõrvale kädistama. Neil see loomulik anneSTI kirjutas:Mina sain Oti ühest intervjuust aru, et kuna katsed on kiired siis Raigo ei suuda rütmis püsida ja osa kurve sõidab nägemise järgi aga Ott ütles ka, et anname Raigole aega õppida. Ehk viga pole legendis vaid laulu kiiruses ja ajastuses mis peaks olema õpitav.
Rallifoorum 24/7

Lembitu Kuuseviplala kirjutas:Vaja siis kiirema jutuga meest võe ehk hoopis mõni naisterahavs kõrvale kädistama. Neil see loomulik anneSTI kirjutas:Mina sain Oti ühest intervjuust aru, et kuna katsed on kiired siis Raigo ei suuda rütmis püsida ja osa kurve sõidab nägemise järgi aga Ott ütles ka, et anname Raigole aega õppida. Ehk viga pole legendis vaid laulu kiiruses ja ajastuses mis peaks olema õpitav.
I järgu kommentaator

Likesoca kirjutas:Lembitu Kuuseviplala kirjutas:Vaja siis kiirema jutuga meest võe ehk hoopis mõni naisterahavs kõrvale kädistama. Neil see loomulik anneSTI kirjutas:Mina sain Oti ühest intervjuust aru, et kuna katsed on kiired siis Raigo ei suuda rütmis püsida ja osa kurve sõidab nägemise järgi aga Ott ütles ka, et anname Raigole aega õppida. Ehk viga pole legendis vaid laulu kiiruses ja ajastuses mis peaks olema õpitav.
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7