---

I järgu kommentaator

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

---

Kiddo soon 5000!
Moderaator

Kiddo soon 5000!
III järgu kommentaator

---

Ta võib ka kõik katsed võita. Peale ühe - sel ühel tuleb rool küljest või rattad alt. Ei saa nii olla, et ilma jamadeta üks ralli tema jaoks möödubErki kirjutas:Kuna õnn on pöörduv siis olen ma kindel et Markko võidab GB rallil üle poolte kiiruskatsete ja võidab suure-suure eduga
Ma niisama lohutan enda
Kasuta ikka turvavööd ka!
III järgu kommentaator

arvan, et klaasipuhastajad lakkavad töötamastCarlos kirjutas:Ta võib ka kõik katsed võita. Peale ühe - sel ühel tuleb rool küljest või rattad alt. Ei saa nii olla, et ilma jamadeta üks ralli tema jaoks möödubErki kirjutas:Kuna õnn on pöörduv siis olen ma kindel et Markko võidab GB rallil üle poolte kiiruskatsete ja võidab suure-suure eduga
Ma niisama lohutan enda
Eesti mälestab...
Kiddo soon 5000!
tegelt oleks hea kui GB-s tema autot tabavad KÕIKVÕIMALIKUD hädad. Siis on hädade aasta möödas ja järgmine aasta uue hoogaonuivar kirjutas:arvan, et klaasipuhastajad lakkavad töötamastCarlos kirjutas:Ta võib ka kõik katsed võita. Peale ühe - sel ühel tuleb rool küljest või rattad alt. Ei saa nii olla, et ilma jamadeta üks ralli tema jaoks möödubErki kirjutas:Kuna õnn on pöörduv siis olen ma kindel et Markko võidab GB rallil üle poolte kiiruskatsete ja võidab suure-suure eduga
Ma niisama lohutan enda
gaas on endiselt laiffi
Moderaator

MM on seega siis Ralli staar!
Panizzi võitis tänu teiste ebaõnnele, sestap talle seda ma küll ei annaks
Panizzi võitis tänu teiste ebaõnnele, sestap talle seda ma küll ei annaks
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud