Olts kirjutas:
Nagu Märtin oleks sapakaga Mehhikos vōitnud!
Just nimelt sapakaga ta võitiski. Kui sa kusagilt saad kätte 2004 Mehhiko ralli kokkuvõte siis kuula mis häält Märtini Ford tegi. See hääl meenutas pigem sapakat kui WRC masinat. Ning seda just tänu sellele, et mootor ei saanud piisavalt hapniku.
Kolin kirjutas:Ints kirjutas:Isiklikult mind ei koti, mismoodi võitis. Fakt on see et esimene Mehhiko ralli võit on Märtinil. Kui sa tahad nii põnevalt neid jälgi ajada, siis vaata mitu rallivõitu tal käest on lipsand vastupidistele jamadele.
Asi pole selles, et mitu võitu või mitte. Minu teooria on see et Ford ei suuda Mehhikos liikuda. Märtini võit oli puhas joppamine. Ning tema võit ei tähenda seda, et Ford oli sellel aja Mehhikos võimas ja kiire. Mehhikos on Ford alati paras saan olnud. Ma ei alahinda Märtini saavutusi. Aga loo point on hoopis teine. Sa ise oled kuidagi kogu loo segi keeranud. Vaata millest arutlus hakkas.
Samas ma ei taha vaielda inimestega kes ei saa aru mida ma rääkida tahtsin. Hakatakse mingit muud jama ajama. Mina räägin Fordi mootorist Teatud tegealse räägivad Märtini lörri läinud võitudest Sorry kui kedagi nüüd solvasin.