Ma ei tea aga kas meeskondliku tulemuse eest rahasi ei jagata nagu seda tehakse F1-es.
Täna ju viimane päev meeskond registreerida. Mul millegi pärast tunne, et järgmine hooaeg me Fordi tehase punktidele sõitmas ei näe kurb.
Aga samas loodan, et mu tunne eksib ja rängalt 
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

---

Päris headest allikatest on kuulda olnud, et eeldatavasti alles peale Inglismaa etappi avaldatakse mõned tõelised põhjused, mis on seda pool aastat kestnud hämamist tinginud. Olen päris kindel, et need põhjused üllatavad paljusid. Asi oli hapu juba siis, kui Whitaker päevapealt vallandati, hoolimata sellest, et mees oli justjust sõlminud kolme-aastase töölepingu.
Kasuta ikka turvavööd ka!
Njah, kuid kas need põhjused avaldatakse endise WRC meeskonnana???Carlos kirjutas:Päris headest allikatest on kuulda olnud, et eeldatavasti alles peale Inglismaa etappi avaldatakse mõned tõelised põhjused, mis on seda pool aastat kestnud hämamist tinginud. Olen päris kindel, et need põhjused üllatavad paljusid. Asi oli hapu juba siis, kui Whitaker päevapealt vallandati, hoolimata sellest, et mees oli justjust sõlminud kolme-aastase töölepingu.
---

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Moderaator

---

Huvitav oleks teada millistel etappidel Mitsubishi ei osale ja miks? Kas on ka raha probleemid või.
Kas keegi on veel Fordist midagi kuulnud? Osalevad nad siis täis programmiga?
Kas keegi on veel Fordist midagi kuulnud? Osalevad nad siis täis programmiga?
Man and machine against mother nature!!!
---

II järgu kommentaator