I järgu kommentaator

Nonii, kas Solberg käitub täna favoriidi seisusele kohaselt? Kardan küll, kui tehnika alt ei vea.
Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

tere ka minu poolt. Kahjuks on täna liiga palju tegemisi ja arvuti taha ei jõuagialex kirjutas:Hommik, vaadates eilset tulemust, on meil ootata huvitavat võistlust ja kas ma saan õieti aru, et Aava tegi oma klassi kiireima aja????
tax eriti ei tea, mida räägib
tax kirjutas:tere ka minu poolt. Kahjuks on täna liiga palju tegemisi ja arvuti taha ei jõuagialex kirjutas:Hommik, vaadates eilset tulemust, on meil ootata huvitavat võistlust ja kas ma saan õieti aru, et Aava tegi oma klassi kiireima aja????. Aga loodan parimat. Aava sõitis välja seitsmenda aja.
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

Hommik ka minu poolt. Solku alustas eile kohe hästi. Eks siis tänased õiged katsed hakkavad alles näitama, mis kohtadel trio Solberg, Sainz, Loeb asuvad päeva lõpuks. Loodame, et Markko, Grönholm, McRae, Rovanperä suudavad kaarte segada.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Moderaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Hommikust.Jälgija kirjutas:Kas keegi oskab öelda, kust kohast saab kohaliku lehe juurest tulemusi vaadata, eile vaatasin seda lehte aga kohta nagu Results ei näind, võib olla olen lihtsalt pime
Kahjuks oli see vist ainult eelmise etapi kodulehel nii, et sai onlines jsõitu jälgida. Ka teised etapid võiksid nende eeskuju järgida.
Rallifoorum 24/7

No nii. Läks käima viimane etapp.
Moderaator