Evansil purunenud vedrustus ilmselt

Latvalal oli ju amort läbi kapoti ning enne servist veel 15 km katse minna!Füürer kirjutas:Niisiis peale 14 katset on esikolmik jällegi paigas. Well done VW!

Miks, vend alati kurdab pärast igat katset, et midagi jälle ei sobinud. Aga eks igal ühel on oma maitse rallimeeste suhtes, kellele meeldivad tegijad, kellele meeldivad rääkijad.Rebane kirjutas:Madsist on kûll kahju.

Sama siin jep..rally11 kirjutas:Kas minu viga või ongi juba pikemat aega SS13 splitid kinni ootan juba pikemat aega et Pärn tuleks.

Aga oli ta ju ainuke, kes vastu sai vw-leDivine kirjutas:Miks, vend alati kurdab pärast igat katset, et midagi jälle ei sobinud. Aga eks igal ühel on oma maitse rallimeeste suhtes, kellele meeldivad tegijad, kellele meeldivad rääkijad.Rebane kirjutas:Madsist on kûll kahju.

Katse katkestatud..ilmselt POLYKARPOU katkestamise tõttu.Lithium kirjutas:Sama siin jep..rally11 kirjutas:Kas minu viga või ongi juba pikemat aega SS13 splitid kinni ootan juba pikemat aega et Pärn tuleks.

Karlipi Twitterist : Looks like SS13 was cancelled and the cars that didn't start the stage are now starting SS14.rally11 kirjutas:Kas minu viga või ongi juba pikemat aega SS13 splitid kinni ootan juba pikemat aega et Pärn tuleks.