Kui ainult mäletaksjaani8 kirjutas:Ole hea ütle, kuidas sa selleni jõudsid? see live-timing link väga ei tööta seal üleval.soca kirjutas:splitid http://www.citroenracing.com/live-resul ... &idEpr=SS1
Rallifoorum 24/7

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Rallifoorum 24/7

Citroeni lehelt ülalt realt - WRC - sealt valid Calendrier ja sealt avaneval lehel ralli tagant result ja siis Temps partielsjaani8 kirjutas:Ole hea ütle, kuidas sa selleni jõudsid? see live-timing link väga ei tööta seal üleval.soca kirjutas:splitid http://www.citroenracing.com/live-resul ... &idEpr=SS1
Diagnoos: rallisõltlane

9.38 meie aja järgi oleks pidanud algama.Martti kirjutas:millegi pärast on saksamaaga ajavahe 1hsoca kirjutas:Millegi pärast hakkas katse 9.43 hoopis.
Rallifoorum 24/7

ei ma teadnud sedaMartti kirjutas:millegi pärast on saksamaaga ajavahe 1hsoca kirjutas:Millegi pärast hakkas katse 9.43 hoopis.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Rallifoorum 24/7

Nicolas oli eile õhtu tagasi läinud istandusse ja helistas teiselt telefonilt oma telefonile ja leidiski ülesse oma telefoni. Milline õnnelik lõpp(Jan) kirjutas:Wanted!@nicolasgilsoul's iphone is lost in the vineyards after the roll.If anyone finds it please bring it back to service!
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7