Rallifoorum 24/7

Oleks Ott Montes lõpetanud 4ndal kohal ja siin lõpetaks ka 4ndana, siis oleks Markko koopia 2003. 
Viimati muutis Lithium, 15 Veebr 2015, 11:35, muudetud 1 kord kokku.
Söörlöne!
I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Ma arvan, et enne uue auto tulekut väga ei sõida võidu. Mehhikos kindlasti parem seis juba stardipos pärast, kangesti meenutab see hooaeg tõesti 2003 hooaega nagu Lithium välja tõi.(Jan) kirjutas:Loodame, et Mehhikos saab Ott juba võidu sõita, see teiste ebaõnnepelt sõit ei paku eriti põnevust.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

http://www.sportcategory.com/c-10.html Peaks üle kandma siit viimast.
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)

Mehhikos paraku see vana Fiesta ei ole konkurantsis. Sealon kõrguste vahe väga suur. Fiesta niigi lahja. seal tuleb jalaga hoogu juurde anda.soca kirjutas:Ma arvan, et enne uue auto tulekut väga ei sõida võidu. Mehhikos kindlasti parem seis juba stardipos pärast, kangesti meenutab see hooaeg tõesti 2003 hooaega nagu Lithium välja tõi.(Jan) kirjutas:Loodame, et Mehhikos saab Ott juba võidu sõita, see teiste ebaõnnepelt sõit ei paku eriti põnevust.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi

Piduriklotsid koosnevad friksoonmaterjalist ja seda siduvast ainest (mingi orgaaniline aine). Kui pidureid kasutatakse nii intensiivselt nagu need autod siis pidurid kuumenevad päris palju ja see orgaaniline aine seal vahepeal hakkab eritama gaase jahtudes mis ladestuvad klotsi peale. See tekitab vile ja sellest saab lahti paar korda kõvasti pidurdades (see gaasist tekkinud kile hõõrutakse maha).Milor kirjutas:Olen pikemat aega mõtelnud, mis "Z" kategooria piduriklotse raalikatel küll kasutatakse, et need alati sedasi vilistavad.
WRC ei kasuta keraamilisi pidureid, ei kesta sellistes oludes need.