algaja kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Mina olen läbi aastate ikka McLarenile pöialt hoidnud. Vaatamata kõikvõimalikule ebaõnnele, on nad endiselt tasemel. Usun, et mingil määral mängib osa ka McLareni visuaalne külg. Autode värvilahendus, ülieffektne boxitiim. Mõnusalt sünge. Need ei ole loomulikult põhikriteeriumid, mix pean Mäkkidest lugu, aga usun, et ex me kõik pöörame tiba tähelepanu ka visuaalsele küljele.
Hooaja Rallivõlur

Palavad tervitused ka siit poolt !!!räikkönenf1 kirjutas:MCLAREN yehhhhaaaaa
Siin kohal olen ma sinuga nõus.Rhys Fulber kirjutas:Mina olen läbi aastate ikka McLarenile pöialt hoidnud. Vaatamata kõikvõimalikule ebaõnnele, on nad endiselt tasemel. Usun, et mingil määral mängib osa ka McLareni visuaalne külg. Autode värvilahendus, ülieffektne boxitiim. Mõnusalt sünge. Need ei ole loomulikult põhikriteeriumid, mix pean Mäkkidest lugu, aga usun, et ex me kõik pöörame tiba tähelepanu ka visuaalsele küljele.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
IV järgu kommentaator

martin kirjutas:lemmikud on siis Willams BMW ja McLaren Mercedes viimasel ajal on hakanud willams rohkem meeldima eelkõige selle tõttu et coulthard on mõttetu mees seal mclarenis
Ega sa palju mööda panegi Choulthardi Täht on vist kustumas. Soeses sellega on Mclaren poolik team
Man and machine against mother nature!!!
Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

kui tema möödasõitudele jutt läks siis ainuke kellest ta mööda oskab sõita on schumaher, ega tavaliselt ta muidu mööda just kellestki ei sõida, isegi mahajääjatest läheb ta tohutult ettevaatlikult mööda teised lähevad ju nii kiiresti kui suudavadKolin kirjutas: Aga kui võtame kasvõi Coulthardi mööda sõidud siis jätab see küll mõnikord soovida ja seda ei saa iga kord masina süüks panna
F1 ekspert
Kussa seda tähte üldse nägid, Coulthard pole kunagi täht olnudkiKolin kirjutas:martin kirjutas:lemmikud on siis Willams BMW ja McLaren Mercedes viimasel ajal on hakanud willams rohkem meeldima eelkõige selle tõttu et coulthard on mõttetu mees seal mclarenis
Ega sa palju mööda panegi Choulthardi Täht on vist kustumas. Soeses sellega on Mclaren poolik team
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Rallifoorum 24/7

---

Moderaator

Kiddo soon 5000!
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

V järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7