GC kirjutas:Kahtlemata kullafond, aga no mis kuradi valemiga sinna sisse sõideti!!??
Vasakkurv jäi märkimata... no mida veel siis üles märkida!?
Tehniline rike oli ju.

GC kirjutas:Kahtlemata kullafond, aga no mis kuradi valemiga sinna sisse sõideti!!??

Viimati muutis Kolin, 06 Mär 2015, 21:36, muudetud 1 kord kokku.

+1. Samad mõtted siinCTR kirjutas:Krt, ei kujuta ette, kuidas sealt veest pea alaspidi välja saab, eriti kui vöödega kinni ja kiiver peas..
Aga väga hea meel, et tervetena kaldal.

Väga vähesed teavad, mis tegelikult oli!soca kirjutas:GC kirjutas:Kahtlemata kullafond, aga no mis kuradi valemiga sinna sisse sõideti!!??
Tehniline rike oli ju.

Ma arvan, et ta toetas masinat, et see jääks vees ratastele.pets1 kirjutas:Viimases kaadris Ott üritab veel auto tagatiivast tõmmata kui Raigo juba legendi järgi edasi ujub.

Peale selle ei ole hea kui töötavasse mootorisse vesi satub.Tann kirjutas:Kui homseks uppunud auto sõidukõlblikuks saadakse ........ it will be one of the biggest miracles, i have ever seen.
Kui mõelda selle elektroonika peale, mis seal sees kõik on ..... ei taha hästi uskuda.
Viimati muutis Timur_P, 06 Mär 2015, 21:46, muudetud 1 kord kokku.

Tahad öelda et Ott valetas raadios või ma ei saa aru sinust? Räägi siis kui tead.GC kirjutas:Väga vähesed teavad, mis tegelikult oli!soca kirjutas:GC kirjutas:Kahtlemata kullafond, aga no mis kuradi valemiga sinna sisse sõideti!!??
Tehniline rike oli ju.

Ma arvan, et elektroonilised plaadid on vee kindlates karpides.Makkro kirjutas:Ei juhtu elektroonikaga midagi kõik elektroonilised plaadid on kaetud paksukeeliga nagu tavott. Vesi ei pääse ligi, et lüshis ei tekisk ja muud jama.