Mis tekitab mõtte, et "teised" peavadki n-ö ülejõu käivalt pingutama, et Ogieriga sammu pidada - ja seetõttu satuvad vahejuhtumitesse? Aga Ogierile see tempo sobib.soca kirjutas:Ogieri ülekaal ja probleemi vaba kulgemine on masendav, või tegelt, teiste aeglane sõit ja probleemide rohke ralli on tegelikult masendavam.
Rally Guanajuato Mexico 2015 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Guanajuato Mexico 2015 Day 2
Noh, ütleme nii, et oleks pehmelt öeldes ülekohtune väita, et Ogieril oskused puuduvad.|Jan| kirjutas:Oggy paneb ikka kõigile kalendriga ja alati on kõik hästi. Kas tõesti õnn saadab tugevamaid või tuleneb see siiski oskustest.
Õnne on ka spordis vaja, aga kui vaadata keskmist katkestamiste statistikat aastate jooksul, mis on Ogieril kindlasti parem kui nt Latvalal, siis see näitab, et prantslase kiirus-kindlus skaala on heas tasakaalus ja pole see päris pime õnn/juhus, et ta jamadeta või vähemalt väheste jamadega lõpuni jõuab.
Hästi öeldudjens kirjutas:Mis tekitab mõtte, et "teised" peavadki n-ö ülejõu käivalt pingutama, et Ogieriga sammu pidada - ja seetõttu satuvad vahejuhtumitesse? Aga Ogierile see tempo sobib.soca kirjutas:Ogieri ülekaal ja probleemi vaba kulgemine on masendav, või tegelt, teiste aeglane sõit ja probleemide rohke ralli on tegelikult masendavam.
Oggy kohta veel niipalju, et Neuville arvas ise et: "perfect stage and very fast".
+24,2 Oggyle. See näitab nii mõndagi.
+24,2 Oggyle. See näitab nii mõndagi.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Keegi leiab endale toreda meene sellelt katsel - Latvala auto ratta
Paneks mõne pildi asemele küll kodus:)viplala kirjutas:Keegi leiab endale toreda meene sellelt katsel - Latvala auto ratta
See tähendab siis, et Latvala katkestab? Kuigi pole veel pilte näinud, mis seis autoga täpsemalt on.
Muideks peaks ära märkima, et Östberg teeb head rallit. Loodetavasti jõuab seekord lõpuni. Kuna kui mu mälu ei peta, on ta Mehhikos varemgi üsna kiire olnud, aga sageli healt kohalt katkestanud.
-
- Rallifoorum 24/7
Varsti wrc2 mehed esi kuues. Protasov tõuseb nüüd kohale 7 kui Al just mööda ei lähe
Eelmisel aastal oli 9, siis tal ka juhtus midagi aga ei mäleta mis täpselt.jens kirjutas:Muideks peaks ära märkima, et Östberg teeb head rallit. Loodetavasti jõuab seekord lõpuni. Kuna kui mu mälu ei peta, on ta Mehhikos varemgi üsna kiire olnud, aga sageli healt kohalt katkestanud.
Wiki ütleb 2011 oli Loeb esimene ja Östberg peale Solbergi 5!|Jan| kirjutas:Eelmisel aastal oli 9, siis tal ka juhtus midagi aga ei mäleta mis täpselt.jens kirjutas:Muideks peaks ära märkima, et Östberg teeb head rallit. Loodetavasti jõuab seekord lõpuni. Kuna kui mu mälu ei peta, on ta Mehhikos varemgi üsna kiire olnud, aga sageli healt kohalt katkestanud.
Vaatasin järgi. Ta oli kahe VW vahel 2. kohal, enne kui 13. katsel katkestas ja superally peale üle läks.|Jan| kirjutas:Eelmisel aastal oli 9, siis tal ka juhtus midagi aga ei mäleta mis täpselt.jens kirjutas:Muideks peaks ära märkima, et Östberg teeb head rallit. Loodetavasti jõuab seekord lõpuni. Kuna kui mu mälu ei peta, on ta Mehhikos varemgi üsna kiire olnud, aga sageli healt kohalt katkestanud.
Ralli lõpuks 25-minutilise kaotusega 9. koht!
Ma ei tea miks mul WRC+ ikka toimib kuigi maksin õhe kuu eest?
-
- III järgu kommentaator
Mine vaata oma krediitkaardi väljavõtet!vaana kirjutas:Ma ei tea miks mul WRC+ ikka toimib kuigi maksin õhe kuu eest?
-
- IV järgu kommentaator
Vaata kas ikka oled ühe kuu eest maksnud!?vaana kirjutas:Ma ei tea miks mul WRC+ ikka toimib kuigi maksin õhe kuu eest?
ma tegin SEB pangas digi krediitkaarti üheks kuuks ja nad ei saa rohkem maha rebida.