Rallifoorum 24/7

Ilma selle spinni ja tagurdamis jamata oleks vast isegi katse kinni pannud aga see pole praegu oluline, tuleb rahulikult hoida seda kolmandat kohta 
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Rallifoorum 24/7

Ott Tänak Fanpage
Just now ·
We had a spin in the stage but I put it out of my head and the rest of it was a good run. Nice to get through Monte Lerno with no problem
Just now ·
We had a spin in the stage but I put it out of my head and the rest of it was a good run. Nice to get through Monte Lerno with no problem
Rallifoorum 24/7

VW-le 400 katsevõit
100nda katsevõidu tõi Ogier
200nda katsevõidu tõi Ogier
300nda katsevõidu tõi Latvala
400nda katsevõidu tõi Latvala
100nda katsevõidu tõi Ogier
200nda katsevõidu tõi Ogier
300nda katsevõidu tõi Latvala
400nda katsevõidu tõi Latvala
Diagnoos: rallisõltlane

Ma ei tea minu röster pillub ainult valmis saiakesi välja, mida hea kröbistada. Kus selliseid müüakse, et raadio ka külgesVõsavormel kirjutas:Krt, kuulaks nagu röstriga raadiot. Hääl kaob vahepeal kuhugi ära.
Rallifoorum 24/7

Hea näha, et Tänak on uue autoga paremini kohanenud kui vanaga ja kiirust selll masinal tundub ka olema.
Rallifoorum 24/7

Kahjuks on oksjon juba läbi https://www.osta.ee/roster-am-fm-raadio ... 03883.htmlMakkro kirjutas:Ma ei tea minu röster pillub ainult valmis saiakesi välja, mida hea kröbistada. Kus selliseid müüakse, et raadio ka külgesVõsavormel kirjutas:Krt, kuulaks nagu röstriga raadiot. Hääl kaob vahepeal kuhugi ära.

No näet, juhe ka taga saab otse internetti minna. Sul võibolla tarkvarauuendus tõmbamata sinna või Appviplala kirjutas:Kahjuks on oksjon juba läbi https://www.osta.ee/roster-am-fm-raadio ... 03883.htmlMakkro kirjutas:Ma ei tea minu röster pillub ainult valmis saiakesi välja, mida hea kröbistada. Kus selliseid müüakse, et raadio ka külgesVõsavormel kirjutas:Krt, kuulaks nagu röstriga raadiot. Hääl kaob vahepeal kuhugi ära.
II järgu kommentaator

Ma pigem eelistaks seda saiakesi pilduvat röstrit.Makkro kirjutas:Ma ei tea minu röster pillub ainult valmis saiakesi välja, mida hea kröbistada. Kus selliseid müüakse, et raadio ka külgesVõsavormel kirjutas:Krt, kuulaks nagu röstriga raadiot. Hääl kaob vahepeal kuhugi ära.
Raadioga röstrit pole meie kaubandusvõrgus veel näinud, see oli enne lihtsalt võrdlusena välja toodud.
Rallifoorum 24/7

Kae imet, mul ilmusid nüüd ka Meeke, Mikkelsen ja KUbica plussis. Sai ka neile kiri saadetud et m-spordi masinatega midagi ette võetaks.

Kopter on igal katsel kohal minu teada, miks ei võiks rohkem live katseid toota. 2 per pikk päev näiteks..

Kruuda peaks tõusma peale seda katset WRC2 arvestuses 7ndaks või isegi 6ndaks
Oih vaatasin valesti.
Oih vaatasin valesti.
Viimati muutis rally11, 13 Juun 2015, 12:08, muudetud 1 kord kokku.
Kruuda seitsmes Kremer veel tema ees 0,2 sekiga
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kruudal viies koht on täitsa reaalne puhta sõiduga saada. Vahe ainult 16,8.
Man and machine against mother nature!!!

otse pildi tootmine vähe keerukam kui lihtsalt kotperi saatmine katsele, mis seal filmib.w0w kirjutas:Kopter on igal katsel kohal minu teada, miks ei võiks rohkem live katseid toota. 2 per pikk päev näiteks..
sooviks muidugi seda aega kui kunagi prantsusmaa rallil pmst igalt katselt live-ülekannet tehti
Rallifoorum 24/7

Kubical jälle rehv puruks. Noh tegijal ikka juhtub
Pärn seisab.
Rallifoorum 24/7

Pärn kahjuks pikal katsel seisab
I järgu kommentaator

Tänak 0 kph?
rallinarkar
II järgu kommentaator

not started jet
GPS on viimasel kahel katsel meid lollitanud. Äkki nüüdki. Raadio pole miskit kostnud selle kohta.