F1 ekspert
nuh, tõmbasin nats juhtmeid välja ja akkas tööle 
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
algaja kommentaator

IV järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Hooaja Rallivõlur

Heh, naljamehed olete.
Ma proovisin siin ka Logitech-i rooli. CM3 oli üsna mõnus. Kui ikka roolil on olemas korralik Force Feedback ja vibra, on asi igati nauditav. Pärast igat kiiruskatset olin ikka läbi nagu läti raha.
Ma proovisin siin ka Logitech-i rooli. CM3 oli üsna mõnus. Kui ikka roolil on olemas korralik Force Feedback ja vibra, on asi igati nauditav. Pärast igat kiiruskatset olin ikka läbi nagu läti raha.
F1 ekspert
njaah, ma olen kõige pikemalt sõitnud LiveForSpeedis 70 ringi järjest, ja sõit kestis kokku lõpuks tund ja 40 minutit 
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
F1 ekspert
nu mingi patchi või proge ma sain, läks paremaks aga hääl jäi ka ikkagi okiks
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
algaja kommentaator

III järgu kommentaator

mul oleks palve kas keegi soovitaks mulle rooli ps2 jaoks sest ma läksin ise väga alt ma ostsin rooli mis läheb ps2 puldiga ühte auku ja keerab sama moodi nagu pult kohe kontrasse kas usb pesaga roolidega ei ole seda jama? kui keegi viitsib siis palun aidake sest see konkreetne rool on täitsa **** kohe 
algaja kommentaator

mul v2hemalt playstation 2 taga pole jama!jussis kirjutas:mul oleks palve kas keegi soovitaks mulle rooli ps2 jaoks sest ma läksin ise väga alt ma ostsin rooli mis läheb ps2 puldiga ühte auku ja keerab sama moodi nagu pult kohe kontrasse kas usb pesaga roolidega ei ole seda jama? kui keegi viitsib siis palun aidake sest see konkreetne rool on täitsa **** kohe
Im too Fast 4 you!!!
algaja kommentaator