Selles osas peab sinuga küll nõustuma. Paras debiilsus. Vb teeks terve Argentiina ralli ilma serviseta.Divine kirjutas:Ma ei saa aru mis kuradi tõusev trend see on, et tehakse päeva pikim päev ilma serviseta.
Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Võib vast öelda, et oleks võinud isegi hullemini minna, kui katkine amort. Igatahes vaatame, mis edasi saab. Keegi ei ütle, et teistel ei pruugi sama juhtuda.

Ott seisab natuke eemal stardist, ju putitavad miskit või on püssi põõsasse visanud ...
Slittide järgi tundub, et see laks toimus katse keskel kusagil. Sealt maalt hakkas aega kaotama natuke
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi

Las uurivad, mis täpsemalt viga. Lõpus ikka emotsioonid laes
I järgu kommentaator

Divine kirjutas:Ma ei saa aru mis kuradi tõusev trend see on, et tehakse päeva pikim päev ilma serviseta.
Päeva pikim päev
Rallifoorum 24/7

Wilson peaks nüüd Hänninelile andma käsu oma auto amort Tänaku auto omaga ära vahetama.
I järgu kommentaator

Pakun vastupidi et lõpu ja 4 spliti vahel.Kolin kirjutas:Slittide järgi tundub, et see laks toimus katse keskel kusagil. Sealt maalt hakkas aega kaotama natuke
II järgu kommentaator

Loodan et Ott ja Raigo saavad autoga miskit teha. Peaasi et saaks veerema
näpud ja jalad ristis
Rallijumal
Esireket kirjutas:Divine kirjutas:Ma ei saa aru mis kuradi tõusev trend see on, et tehakse päeva pikim päev ilma serviseta.
Päeva pikim päev
Ralli pikim päev*

Man and machine against mother nature!!!
Rallijumal
See kui ma karjun siin "Tänak off?" ei tähenda et ta off on, ma kasutan 2. rallit alles WRC+, vaatan et kui seisab kaardil juba mingi 6min siis ju peab olema midagi juhtunud. Vabandust kui mõnel fännil harja punaseks olen ajanud.
Rallifoorum 24/7

Üllatus üllatus, Kubica teatab, et tema autol ei tööta käsipidur!

Oleks kohapealt Kuuselt vaja otserepotaazi kui hull kahjustus on ...
I järgu kommentaator

https://twitter.com/EdgarWirtanen/statu ... 8878990337 Lorenzo teeb trikke juba
Raskel ajal on rahvaralli ka ralli!
II järgu kommentaator

Võib-olla on jah nii. Pärast 4. splitti kaotas Tänak liidrile veel 2,2 sekki juurde, 2. ja 3. spilti vahel kaotas 1,2 sekki.Oliverk kirjutas:Pakun vastupidi et lõpu ja 4 spliti vahel.Kolin kirjutas:Slittide järgi tundub, et see laks toimus katse keskel kusagil. Sealt maalt hakkas aega kaotama natuke
Rallifoorum 24/7

Aga mitmes ralli sul foormusi juba on? Seda WRC+ jampsimist on mainitud kordi ja kordi siin.Divine kirjutas:See kui ma karjun siin "Tänak off?" ei tähenda et ta off on, ma kasutan 2. rallit alles WRC+, vaatan et kui seisab kaardil juba mingi 6min siis ju peab olema midagi juhtunud. Vabandust kui mõnel fännil harja punaseks olen ajanud.
Rallijumal
Rahu, ainult rahu, keegi peab teil vere vemmeldama ka lööma, et ei peaks Oti peal oma pettumust välja elama.viplala kirjutas:Aga mitmes ralli sul foormusi juba on? Seda WRC+ jampsimist on mainitud kordi ja kordi siin.Divine kirjutas:See kui ma karjun siin "Tänak off?" ei tähenda et ta off on, ma kasutan 2. rallit alles WRC+, vaatan et kui seisab kaardil juba mingi 6min siis ju peab olema midagi juhtunud. Vabandust kui mõnel fännil harja punaseks olen ajanud.
II järgu kommentaator

Paddon seisab ka kuidagi kahtlaselt?
KA RALLYT NÄINUD. 51 WRC

Uhh, aegu vaadates ei saa nagu asi väga hull olla või oli laks tõesti väga lõpus ...