20.01.2016
SD « Route de la Garde » 3.35km 17:00
Osalejate nimekiri:
http://www.rallylink.it/pdf/2016/iscritti_monte.pdf

Viimati muutis Kolin, 18 Jaan 2016, 12:31, muudetud 2 korda kokku.

ei tehta. Bouffier igal aastal teeb kaasa monte-carlo ja võibolla ehk veel prantsusmaa/saksamaa.blsh kirjutas:M-Sport stardis siis kolme autoga. Kas nii tehakse kaasa terve hooaeg? Ma võhik ja pole Brian Bouffier-ist kuulnudki.

Bouff nimelt asfaldi spets ja võib aegajalt tippe kimbutada kui hoog hea,blsh kirjutas:M-Sport stardis siis kolme autoga. Kas nii tehakse kaasa terve hooaeg? Ma võhik ja pole Brian Bouffier-ist kuulnudki.

Täienduseks eelmistele - 2014. aasta Monte Carlo ralli teine koht! Nii et võib vabalt tippe kimbutada, eriti kui ilmaolud keerulised (mis 2014 minu mälu järgi ka oli).blsh kirjutas:M-Sport stardis siis kolme autoga. Kas nii tehakse kaasa terve hooaeg? Ma võhik ja pole Brian Bouffier-ist kuulnudki.

Suur tänu kõigile kes teemat valgustasid. Väga põnev, et on selline asfaldi spets kes Montes veel omakorda kaarte segab!jens kirjutas: Täienduseks eelmistele - 2014. aasta Monte Carlo ralli teine koht! Nii et võib vabalt tippe kimbutada, eriti kui ilmaolud keerulised (mis 2014 minu mälu järgi ka oli).
Tundub, et Bouffieri M-Sporti tehasepunktide peale sõitma pole pandud, kuigi ütleks nii, et Wilsoni olukorras olles oleks paras kiusatus seda teha!

soca kirjutas:

jah, väga vägivaldne võrdlus kah, mille leidsidsoca kirjutas:nagu näha edestas Camilli Tänakut juba eelmisel aastal![]()