IV järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Moderaator

Nüüd on siis ka ametlik stardinimekiri väljas. Numbrid tunduvad enamvähem paigas, vaid Balodis ja Jalava on liiga kaugel, mõlemal on kiirust, et kümne hulgas lõpetada
Samas millegipärast on mul tunne, et seekord läheb talveralli võit taas välismaale, kas siis Lätti või Venemaale 
http://www.southestoniarally.ee/talv/voistlejad.htm
Kas valitsev meister A-rühmas, Popov on kiivri varna riputanud? Sellest oleks küll kahju
Ja ainult 3 veokat on stardis
http://www.southestoniarally.ee/talv/voistlejad.htm
Kas valitsev meister A-rühmas, Popov on kiivri varna riputanud? Sellest oleks küll kahju
Ja ainult 3 veokat on stardis
I järgu kommentaator

Paljudel on autod lahti katkutud, ja kuna talveralli on kulukas, ning uue süsteemi järgi ei arvestata kokkuvõttes iga etapi punkte, siis ei pea paljud vajalikuks tulla. Kahju muidugi, aga mis seal parata. Autosid on muidu piisavalt praegu.
Carlos, te vist siis ikka ei tule?
Natuke kahtlane kas see ralli ikka toimub, sest kuuldavasti on Haanjas mõneti kruus väljas.
Carlos, te vist siis ikka ei tule?
Natuke kahtlane kas see ralli ikka toimub, sest kuuldavasti on Haanjas mõneti kruus väljas.
IV järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Mul tunne et see järjekord vaadatakse veel kord üle, sest vaadates Kimmo kohta järjekorras, on see järts küll koostatud diletanitide poolt.xaus kirjutas:Nüüd on siis ka ametlik stardinimekiri väljas. Numbrid tunduvad enamvähem paigas, vaid Balodis ja Jalava on liiga kaugel, mõlemal on kiirust, et kümne hulgas lõpetada(
Varbast ja Ugerist sõidab Starlet katse peal mööda ju
Kui eelmisel aastal mõõdeti kiirust kusagil sirgel, siis minu teada oli Kimmo kiirus kõige suurem .
---

IV järgu kommentaator

---

I järgu kommentaator

Nullid saadavad ikka, andmeid tahetakse saada, kui uued nullijad avaldavad soovi, pahatihti jäetakse aga märkimata, et ohutus
Mulle jääb ka veidi arusaamatuks st nimekiri, Soe on puhta külma kohapeal, uued tegijad kah ettepoole asetatud, aga õnneks on kuskil olemas klausel, et st number pole st järjekorra aluseks...
Või ma eksin?
Mulle jääb ka veidi arusaamatuks st nimekiri, Soe on puhta külma kohapeal, uued tegijad kah ettepoole asetatud, aga õnneks on kuskil olemas klausel, et st number pole st järjekorra aluseks...
Või ma eksin?
---

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Hooaja Kaval Ants

Hästi öeldudalex kirjutas:Ja hoidke nüüd mütsi kinni, kui see masin mööda sõidab....Einar stardib Toom Martini Escordiga.
Aga jah tähele tuleks panna Dorossinskit, kes trennis oma uue autoga näitas väga häid aegu......mina isiklikult arvan et ta on igal eesti rallil see aasta juba n-i esikoha pretendent.
algaja kommentaator

nüüd on ka rallile õige mees rooli leitud.Tõotab eelkõige Soe'le ja miks ka mitte Jalavale ning teistelegi kibedaid päevi.Igal juhul soosik number 1.alex kirjutas:Ja hoidke nüüd mütsi kinni, kui see masin mööda sõidab....Einar stardib Toom Martini Escordiga.
Viimati muutis oscar, 25 Jaan 2007, 09:31, muudetud 1 kord kokku.
Diagnoos: rallisõltlane