Ma tahan su aegu näha, siiamaani pole mul õnnestunud pikemate käikudega häid aegu teha, kui sa minust kiiremini sõidad neil katsetel, siis peab proovima...Carlos kirjutas:Automaadiga. Vana ja rahulik inimene ikkagi. Ja mitte kõige pikemate käikudega. Kaotad kiirenduses? Ära pidurda:) Ning kus mujal peale Soome pikkade käikudega sõita? See ju maailma kiireim ralli peale Safari mõningaid lõike.
Moderaator

Rallifoorum 24/7

Moderaator

---

Pikad käigud, aeglane rool ja suht nõrgemapoolsed pidurid. Vist on mul Soomes midagi sellist. Aga las parem Sport paneb oma ajad siia kirja. Ma kaotan rallil tavaliselt talle minutitesxaus kirjutas: Ma tahan su aegu näha, siiamaani pole mul õnnestunud pikemate käikudega häid aegu teha, kui sa minust kiiremini sõidad neil katsetel, siis peab proovima...
Kasuta ikka turvavööd ka!
Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

Moderaator

Moderaator

velkam!
vaatasin omi aegu ja oh imet, ei midagi head
ilmselt on tegemist ka sellega, et tööarvutisse panin kolini hiljuti ja pole jõudnud palju ära teha (minu viga muidugi). aga soomes on minu arvates poolpikkade käikudega parem sõita, oleks nagu teravam. ja ajad vaatan nädala lõpus järgi kui tööl sõita ei saa muidugi selleks ajaks võrreldavaid aegu.
vaatasin omi aegu ja oh imet, ei midagi head
algaja kommentaator

II järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Moderaator

II järgu kommentaator