Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

peaks ehk tõmbama siis selleveteran kirjutas:Proovi netscapega - siis ehk saadJälgija kirjutas:andke siis teada, kui raadiost midagi huvitavat tuleb, mul on arvutiga mingi kala ja ei saa seda raadiot enam tööle
aga jama on mul üldiselt media playeriga ja ka bsplayeriga, mingi koterman sees, tee nii palju installe ja uninstalle kui tahad aga ei midagi
Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Kui hakkad raadiot käivitama,vali lihtsalt PC Radio asemel Mac/netscape Radio -küll ta tööle lähebJälgija kirjutas:peaks ehk tõmbama siis selleveteran kirjutas:Proovi netscapega - siis ehk saadJälgija kirjutas:andke siis teada, kui raadiost midagi huvitavat tuleb, mul on arvutiga mingi kala ja ei saa seda raadiot enam tööle
aga jama on mul üldiselt media playeriga ja ka bsplayeriga, mingi koterman sees, tee nii palju installe ja uninstalle kui tahad aga ei midagi
III järgu kommentaator

tänud idee eest, kuid kahjuks ka see ei tööta, raiskveteran kirjutas:Kui hakkad raadiot käivitama,vali lihtsalt PC Radio asemel Mac/netscape Radio -küll ta tööle lähebJälgija kirjutas:peaks ehk tõmbama siis selleveteran kirjutas: Proovi netscapega - siis ehk saad

III järgu kommentaator

Moderaator

III järgu kommentaator

Markko läks ja GPS töötab
Viimati muutis o0tt, 24 Jaan 2004, 09:47, muudetud 1 kord kokku.
III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7