Niiske kruus pidi DMack-le pigem sobima, seega võiks need tingimused Otile head olla ..domaza kirjutas:Kruusateed pigem niisked, loike ei ole.
GoOtt!!!

Niiske kruus pidi DMack-le pigem sobima, seega võiks need tingimused Otile head olla ..domaza kirjutas:Kruusateed pigem niisked, loike ei ole.

Ma poole ööpeal mõtlesi selle peale, et äkki see oli lihtsalt suur õhk mida suust välja aeti, et jokker taskus jne, et räigelt hullu keegi panema ei hakkaks võidunimel.johaan kirjutas:Niiske kruus pidi DMack-le pigem sobima, seega võiks need tingimused Otile head olla ..domaza kirjutas:Kruusateed pigem niisked, loike ei ole.
GoOtt!!!

Ära mõtle öösel selliste asjade pealeLithium kirjutas:Ma poole ööpeal mõtlesi selle peale, et äkki see oli lihtsalt suur õhk mida suust välja aeti, et jokker taskus jne, et räigelt hullu keegi panema ei hakkaks võidunimel.johaan kirjutas:Niiske kruus pidi DMack-le pigem sobima, seega võiks need tingimused Otile head olla ..domaza kirjutas:Kruusateed pigem niisked, loike ei ole.
GoOtt!!!

Tundsin eile seda juba krt.aix kirjutas:Ma olen natuke segaduses, miks olen natuke närviline nii hommikul vara...Kas olen nüüd elevil esimese võidu pärast, või juhtub midagi(ptüi...ptüi...ptüi). Igaljuhul ei meeldi mulle see tunne...

Juhtub see, mis juhtuma peab.aix kirjutas:Ma olen natuke segaduses, miks olen natuke närviline nii hommikul vara...Kas olen nüüd elevil esimese võidu pärast, või juhtub midagi(ptüi...ptüi...ptüi). Igaljuhul ei meeldi mulle see tunne...

ohh oleks mul sinu närvid.johaan kirjutas:Juhtub see, mis juhtuma peab.aix kirjutas:Ma olen natuke segaduses, miks olen natuke närviline nii hommikul vara...Kas olen nüüd elevil esimese võidu pärast, või juhtub midagi(ptüi...ptüi...ptüi). Igaljuhul ei meeldi mulle see tunne...
Ott võtab ära!

Siin ei ole teist võimalust ning vähim mida teha saame, on positiivselt mõeldaaix kirjutas:ohh oleks mul sinu närvid.johaan kirjutas:Juhtub see, mis juhtuma peab.aix kirjutas:Ma olen natuke segaduses, miks olen natuke närviline nii hommikul vara...Kas olen nüüd elevil esimese võidu pärast, või juhtub midagi(ptüi...ptüi...ptüi). Igaljuhul ei meeldi mulle see tunne...
Ott võtab ära!