III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

nüüd siis uuendatud natuke kalendrit.
http://www.autosport.ee/kalender-2017
http://www.autosport.ee/kalender-2017
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Mulle meeldib.
Aluksnes on head teed ja lähimatel aastatel on Jaanuari keskpaigas alati olnud piisavalt talvised olud , et ralli toimuks. Loodame , et see aasta pole erand. Tavaliselt on muidugi toimunud Aluksne kompakt rallina, niiõelda Läti sprindi raames. Kas see aasta on toimumas ka LMV etapp?
Aluksnes on head teed ja lähimatel aastatel on Jaanuari keskpaigas alati olnud piisavalt talvised olud , et ralli toimuks. Loodame , et see aasta pole erand. Tavaliselt on muidugi toimunud Aluksne kompakt rallina, niiõelda Läti sprindi raames. Kas see aasta on toimumas ka LMV etapp?
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Rally Estonia saaks toimuda siis Lõuna-Eesti rallist nädal varem näiteks.
Samas minu teada see aasta Lõuna-Eesti ralli tehtigi kuna talvine ralli jäi ära.
Mulle meeldis see viimane otsus kuna suvel mõnusam rallil käia ning RE ja Tartu ralli on pigem otepää kandi katsed, kuid LE rallil ikka enamasti Võrust veel lõunasse katsed.
Muidugi kahju, et Viru rallit enam ei korraldata.
Samas minu teada see aasta Lõuna-Eesti ralli tehtigi kuna talvine ralli jäi ära.
Mulle meeldis see viimane otsus kuna suvel mõnusam rallil käia ning RE ja Tartu ralli on pigem otepää kandi katsed, kuid LE rallil ikka enamasti Võrust veel lõunasse katsed.
Muidugi kahju, et Viru rallit enam ei korraldata.
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

See info liikus ühes järgmise aasta kalendriarutelus näoraamatus ning ka siin samas kinnitas üks korraldusmeeskonna liige seda, vist lausa sama isik. Põhjuseid ma ei tea, eks raha ole alati vähe, sest eks need kontserdid, teede sulgemised ja remondid ning kõik muud kulutused ikka üksjagu raha nõuavad. Aava vist käis ka välja peale tänavuaastast võistlust, et tema on väsinud ja annaks heameelega järje üle.
Rallifoorum 24/7

V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7